Ponturi pariuri baschet – 22.01.2017

176

Meciurile de baschet nu i-au pauza nici in week-end asa ca am pregatit pentru voi cateva ponturi la pariuri din acest sport. Chiar daca nu sunt programate meciuri in cupele europene, cele mai interesante meciuri sunt in camponatele nationale. Eu cred ca iubitorii baschetului nu pot rata meciurile din acest week-end.

Real Madrid – Valencia

Real Madrid este favorita in acest derby in care joaca ocupantele locurilor 1 si 3 in campionat. Realul se prezinta la acest meci cu o medie de 88,6 puncte marcate pe meci. Din aruncarile de 2 puncte pe care le au pe parcursul unui meci madrilenii fructifica 55% din ele, inscriind in medie peste 40 de puncte din aruncarile de 2 puncte. La aruncarile din afara semicercului jucatorii echipei gazde sunt foarte precisi inscriind 37% din aruncari. Valencia chiar daca nu are aceleasi procente  cu cele ale madilenilor este foarte aproape de performantele lor. Oaspetii inscriu in medie 83,6 puncte in meci. Dintre aruncarile de 3 puncte pe care le au pe parcursul unui meci inscriu 36% iar din cele de 2 puncte 59%. Dupa parerea mea ambele echipe inscriu multe puncte in meciurile pe care le joaca si un pronostic cu peste la puncte este foarte posibil sa fie castigator.

Pronostic:  peste 1,63 puncte cota 1,73 (Unibet – bonus 250 RON)

Limoges – Monaco

Monaco, echipa de pe primul loc din campionatul Frantei este favorita sa castige si meciul din deplasarea de la Limoges. Monaco este o echipa ofensiva si marcheaza multe puncte echipelor adverse.  Media oaspetilor de puncte marcate este de 82,4. Vazand aceasta medie de puncte incerc sa mizez pe un pont referitor la numarul de puncte marcate de echipa oastepe in acest meci. Procentajul de reusita al echipei din Monaco la aruncarile de 2 puncte este de 46%. La aruncarile de 3 puncte Monaco se descurca bine reusind in medie  37%. Reboundurile ofensive pe care le castiga in meci sunt in medie de 13,3 . Limoges are medii mult mai slabe decat cele ale oaspetilor. Gazdele marcheaza din aruncarile de 2 puncte doar 43% iar din cele de 3 puncte 33%. Mizez ca Monaco  va marca multe puncte iar pontul va fi ca Monaco va marca multe puncte.

Pronostic: total puncte Monaco: peste 77,5 (Betano – bonus 200 RON).

Khimki  Moscova – BC Kralev

Khimki este favorita fara discutie in acest meci. Pronosticul meu este ca se vor marca multe puncte in meci de catre gazde. Gazdele marcheaza multe puncte dar mai ales cand intalnesc un adversar  modest precum BC Kalev cred ca isi vor depasi media de 85,2 puncte pe care o au in acest moment. Jucatorul din tabara gazdelor cu cea mai mare medie de puncte este Alexei Shved care inscrie in medie 20,9 puncte. Din aruncarile de 2 puncte gazdele reusesc sa inscrie 47,9% iar de la 3 puncte 40,9% fiind a-4-a echipa ca procentaj la aruncarile de 3 puncte. BC Kalev este o echipa care primeste in medie 87,9 puncte. Cred ca Khimki va inscrie foarte multe puncte tinand cont cat e de slaba echipa BC Kalev.

Pronostic:  total puncte Khimki peste 93,5 cota: 1,92 (Unibet – bonus 250 RON)

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here