Ponturi pariuri Cupa României (22.09.2015)

201

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi pariuri Cupa României (22.09.2015) – Pe lângă meciurile UTA Arad Bătrâna Doamnă vs Pandurii Târgu Jiu şi Baloteşti vs CFR Cluj, despre care am scris separat mai au loc încă patru dispute. Voi vorbi despre ele pe scurt într-un singur articol deoarece informaţiile care se pot găsi despre jocurile din Cupa României sunt mai puţine decât cele găsite, de exemplu, pentru un meci din Singapore.

  • Pronostic Bucovina Pojorâta vs ASA Târgu Mureş

Nu vă hazardaţi să mergeţi pe mureşeni aici. Au schimbat antrenorul şi nu ştim dacă s-a putut ceva într-un timp atât de scurt. Bucovina Pojorâta este o echipă modestă din liga secundă, dar joacă acasă şi cu siguranţă jucătorii vor încerca să facă o figură frumoasă. În mod normal este meci de 2 solist, dar mingea  e rotundă, nu-i aşa?

  • Pronostic FC Viitorul 2 vs Academica Clinceni

1.92 este cota pentru victoria Clinceniului aici o cotă pe care aş merge dar doar după ce văd echipele de start. Dacă echipa secundă a lui Hagi va aborda acest meci ca pe toate din acest sezon – cu juniorii – atunci victoria Clinceniului este betul zilei din Cupa României. Dacă în schimb Hagi va decide să-i lase lui Cămui 3-4 jucători de la echipa mare – care joacă mâine – atunci s-ar putea să apară şi un rezultat mai puţin prevăzut.

  • Pronostic Berceni vs CSMS Iaşi

Îmi place aici victoria Iaşiului dar pariaţi rapid pe ea, cota este clar în scădere. De ce aş merge pe moldoveni aici este destul de simplu. Întâlnesc cea mai slabă echipă din seria întâi a ligii scunde, echipă care a luat trei goluri sâmbătă de la Dacia Unirea Brăila. Al doilea motiv este evoluţia moldovenilor din ultima vreme. Dacă Iaşiul era pe val poate mă gândeam că s-ar putea culca pe o ureche. Ea este însă în criză de rezulate şi o victorie ar fi bună pentru moral înaintea importantei vizite de vineri de la Timişoara.
Pont. victorie CSMS Iaşi, cota 1.66 la Winmasters

  • Pronostic Rămnicu Vâlcea vs ACS Poli Timişoara

Aveţi grijă la acst meci deoarece Florin Marin a anunţat că va menaja jucătorii de bază. Poli nu este o echipă puternică nici cu primul 11, dar mai ales dacă ar juca cu echipa secundă. Merg la Piteşti pentru un meci cu CSM Rămnicu Vâlcea care nu va fi uşor. Echipa olteană are capacitatea de a face un joc reuşit, mai ales că în rândul ei se găsesc câţiva jucători interesanţi, dornici de afirmare. 1x aici, dar recomand miză ponderată.
Pont: şansă dublă 1x, cota 1.89 la Winmasters

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here