Ponturi pariuri FC Botoşani – Dinamo Bucureşti (20.09.2015)

205

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi pariuri FC Botoşani – Dinamo Bucureşti (20.09.2015) – În a doua partidă a zilei FC Botoşani o va găzdui pe DInamo Bucureşti, duelul având loc în cadrul etapei a 12-a din Liga 1.

Parcursul Botoşaniului din acest sezon este în opoziţie totală cu cel de anul trecut. Cu doar şapte puncte acumulate dintr-un total posibil de 30 echipa moldavă s-a despărţit în cursul acestei săptămâni de Leontin Grozavu. Încă nu i s-a găsit înlocuitor, astăzi urmând să conducă echipa Cornăţeanu, fost secund în mandatul lui Grozavu. În primele patru meciuri interne din sezonul curent Botoşaniul alternează disputele în care marchează şi nu pierde cu cele în care este înfrântă la zero. Mai trebuie spus că moldovenii au în ultimele patru runde doar un punct obţinut, în deplasarea de la Chiajna din etapa precedentă.

Popovici este suspendat pentru acest meci. El se alătură astfel pe lista indisponibililor care-i mai conţine pe Ngadeu, Miron şi Acsinte.


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

Dinamo Bucureşti are un singur succes în precedentele patru etape. Chiar şi aşa elevii lui Mircea Rednic pot să termine etapa pe locul secund, cu condiţia să se întoarcă cu toate punctele din Moldova. Dinamo a evidenţiat ceva probleme defensive în ultimele două etape, încasând câte două goluri de la Pandurii şi CFR Cluj. Interesant şi totodată constant parcursul extern al “câinilor”, aceştia având numai remize departe în jocurile din deplasare.

Probleme pentru Rednic înaintea jocului din Moldova, asta deoarece Matei, Filip şi Feussi sunt toţi suspendaţi. În plus ieri se pare că s-a accidentat şi atacantul Harlem-Eddy Gnohere.

Dinamo a câştigat primele trei dueluri directe, dar în ultimele două n-a mai putut obţine decât un egal.

FC Botoşani – Dinamo Bucureşti echipe probabile:
FC Botoşani (4-3-3): Iliev – Patache, Cordoş, Plămadă, Dimitrov – Vaşvari, Cucu, Cabrera – Quenten, Hadnagy, Fülöp
Dinamo Bucureşti (4-2-3-1): Černiauskas – Fai, A. Marc, Mevlja, Ghomsi – Vojnović, P. Anton – B. Gavrilă, P. Anton, D. Rotariu – Essombé

Profită Dinamo de problemele de la Botoşani şi câştigă prima deplasare din acest sezon? N-aş risca dat fiind modul în care joacă elevii lui Rednic în deplasare. Mai degrabă aş miza aici pe faptul Dinamo va conduce la pauză, cu returnare de miză însă în caz de egalitate. Moldovenii în zece etape au doar două goluri înscrise până în pauză. Dinamo, de partea cealaltă, n-a luat nici măcar un gol departe de propria arenă în primele mitane din campionatul curent. În plus maxim un gol în acest joc este un alt pronostic de încercat.

Pont pariuri FC Botoşani – Dinamo Bucureşti: Dinamo 0 la pauză, cota 1.97 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare FC Botoşani – Dinamo Bucureşti: sub 1.5 goluri, cota 2.60 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here