Ponturi pariuri Franţa Ligue 1 (13.09.2015)

192

franţaPonturile zilei Franţa Ligue 1 (13.09.2015) – Astăzi în prima ligă franceză de fotbal sunt programate trei partide interesante, două dintre ele având favorite clare, iar una – Nantes vs Rennes – se anunţă foarte echilibrată.

  • Pronostic Gazelec Ajaccio vs AS Monaco

Chiar şi fără Traore, Moutinho, Coentrao sau Dirar cred că Monaco se va putea impune pe terenul uneia dintre cele mai slabe echipe din Ligue 1. Formaţia din Principa n-a acumulat în primele patru etape decât două puncte şi merge astăzi în Corsica cu scopul de a recupera cele trei puncte pierdute în etapa trecută acasă cu PSG. Monegascii au obţinut de altfel singurul succes din acest sezon departe de propria arenă, la Nice. Gazelec Ajaccio în patru meciuri n-a marcat nici măcar o dată, arătând că Ligue 1 este totuşi o “pălărie” prea mare pentru ea. A fost învinsă în primul joc intern de Angers cu 0:2 şi cred că un eşec va înregistra şi astăzi. 
Pont: victorie AS Monaco, cota 1.95 la Winmasters

  • Pronostic Nantes vs Rennes

Două puncte le despart pe cele două formaţii, în avantaj fiind oaspeţii. Rennes are nouă puncte iar în cazul în care se impun diseară va încheia runda a cincea pe locul secund. Ea a câştigat şi prima “ieşire” din acest sezon, la Lyon, dar faţă de acel joc sunt ceva mai mult probleme de efectiv. Nantes este o echipă care nu ne oferă prea mult spectacol, având o medie de un gol per joc. Acasă a câştigat ambele dueluri cu acelaşi scor de 1:0. Cred că acesta este un meci de evitat în condiţiile date. 
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Marseille vs Bastia

Marseille părea că se redresează după succesul cu 6:0 obţinut în faţa lui Troyes, dar a urmat o deplasare la Guingamp, unde a suferit un nou eşec. Astăzi însă cred că poate obţine al doilea succes din acest campionat, asta şi pentru că în faţa ei se va afla o formaţie decimată de indisponibilităţi. De la corsicani vor lipsi Keita, Mostefa, Leca, Cioni, Djiku şi Kamano. Cu mai puţin de patru luni în urmă Marseille câştiga pe teren propriu cu 3:0 duelul cu Bastia şi chiar dacă O.M. pare mai slabă în acest moment tot cred că va reuşi un succes, chiar facil. 
Pont: victorie Marseille, cota 1.55 la Winmasters

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here