Ponturi pariuri Franţa Ligue 1 (30.08.2015)

272

franţaPonturi pariuri Franţa Ligue 1 (30.08.2015) – Astăzi au loc ultimele trei meciuri din etapa cu numărul 4 a primei ligi franceze de fotbal, iar capul de afiş al zilei şi al etapei este reprezentat de duelul dintre Monaco şi PSG.

  • Pronostic Saint Etienne – Bastia

Corsicanii pot trece lideri temporari dacă se impun pe terenul lui St. Etienne. Aceştia au şapte puncte din nouă posibile, dar singura sincopă a fost înregistrată în deplasare. Echipa pregătită de Pintant a marcat în medie două goluri per joc în acest sezon şi astăzi va încerca să profite de faptul că St. Etienne vine după un meci jucat joi, câştigat acasă cu 1:0 în compania lui Milsami. “Verzii” au şase meciuri succesive încheiate cu exact un gol marcat, iar pe ultimele două le-au câştigat. Câte un gol s-a marcat şi în fiecare duel direct din sezonul precedent şi în condiţiile în care foarte probabil St. Etienne va dicta ritmul partidei cred că şi astăzi sunt şanse bune să se marcheze tot maxim două goluri.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.52 la Unibet.com

  • Pronostic Bordeaux – Nantes

Cu două puncte şi fără victorie în primele trei etape Bordeaux ocupă doar locul 17. Această postură n-ar trebui însă să fie una prea îngrijorătoare dacă ne gândim că în cazul unei victorii ar putea ajunge la jumătatea clasamentului. Problema este că va da astăzi peste un adversar care în trei etape n-a luat gol. În plus Nantes n-a terminat decât una din precedentele şase deplasări din Ligue 1 cu mai mult de un gol primit, chiar cea de la Bordeux din 9 mai, când a cedat cu 1:2. “Canarii” se mişcă defensiv mai bine în această perioadă şi cred că diseară vor scăpa cu maxim un gol primit, mai ales că gazdelor le lipsesc două piese importante din angrenajul ofensiv: Diabate şi Plasic.
Pont: Bordeaux să marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.47 la Unibet.com

  • Pronostic Monaco – PSG

Cu cinci puncte, dar cu calificarea în grupele Ligii Campionilor ratată Monaco n-are chiar cel mai bun moral înaintea disputei cu campioana. Echipa din Principat a întrerupt seria de trei meciuri fără victorie prin succesul obţinut marţi cu Valencia, succes care i-a fost însă insuficient pentru obţinerea calificării. PSG este în formă ,are patru victorii la zero în acest start de sezon şi cred că poate obţine un rezultat pozitiv şi astăzi. Şapte din ultimele opt dueluri directe s-au încheiate la egalitate, iar precedentele şapte dispute au avut toate maxim două reuşite. Înclin totuşi să merg pe parizieni, cu returnare de miză în caz de egalitate, pentru că ei sunt şi mai proaspeţi din punct de vedere fizic.
Pont: PSG 0 (miza returnată dacă meciul se încheie la egalitate), cota 1.42 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here