Ponturi pariuri Italia Serie A 14.02.2015

526

pronosticuri italia serie aPonturi pariuri Italia Serie A 14.02.2015 – Etapa cu numarul 23 din prima liga italiana incepe in aceasta seara cu doua partide foarte interesante. Sassuolo incerca sa scoata cat mai mult acasa cu Fiorentina, iar Napoli cauta sa continue seria de victorii la Palermo.

  • Pronostic Sassuolo – Fiorentina

Sassuolo este pe 12 cu 29 de puncte. In ultima etapa a remizat pe terenul Sampdoriei. Dupa acel joc a ajuns la zece meciuri succesive incheiate cu goluri in ambele porti. Acasa de sapte jocuri nu castiga, avand o serie destul de buna pentru o echipa de pluton. Fiorentina are si ea doar meciuri cu goluri in ambele porti in ultimele cinci runde. Aflata pe patru cu 35 de puncte si acesta este cam maximul pe care si-l poate propune in acest sezon. In ultimele sase deplasari a pierdut o singura data, doar la Parma. Chiar daca ambele intalniri directe vin dupa serii lungi de meciuri cu goluri in ambele porti nu ne-ar mira ca acum aceste serii sa se opreasca pentru ca in general cand se intalnesc doi “poli” de acelasi tip acestia se resping. In plus sa spunem ca atat duelul tur (0:0), cat si ultimul jucat la Sassuolo (0:1) s-a incheiat fara goluri in ambele porti.
Pronostic: nu marcheaza ambele echipe, cota 2.05 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Palermo – Napoli

A noua clasata are astazi meci dificil pe teren propriu in compania lui Napoli. Sicilienii vin dupa o deplasare pierduta clar, 0:3 pe Meazza cu Inter. Acasa au pierdut insa doar cu Lazio in acest sezon. Au incheiat cinci din ultimele sase jocuri interne cu goluri in ambele porti. Dupa trei astfel de jocuri vine si echipa lui Benitez. Napoletanii sunt neinvinsi de la duelul cu campioana asa ca au un moral destul de bun. Vor sa castige pentru a pune presiune suplimentara pe AS Roma. Dupa ce in tur am avut spectacol si sase goluri credem ca acum vom vedea din nou goluri in ambele porti, lucru intamplat in jocul de pe San Paolo inca din minutul 18.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.70 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here