Ponturi pariuri Jocurile Olimpice – 25.07.2021

Scris de Wade25/07/2021

Olimpiada de la Tokyo a sosit, fratilor. In aceste saptamani, eu si colegii mei o sa incercam sa va oferim cele mai bune informatii, ponturi si analize de la aceasta competitie.

Sa-i dam drumul!

Baschet: Germania – Italia (ora 07:40) ponturi pariuri

Germania si Italia se intalnesc in poate cel mai echilibrat joc de baschet in sala Saitama Super Arena. Evident ca nu avem spectatori la aceasta competitie, asa ca farmecul acestor meciuri va lipsi. La nemti nu-l vom vedea pe Dennis Schroder, lasandu-i pe Moritz Wagner (Magic) si Isaac Bonga (Wizards) ca singurii jucatori activi din NBA. Johannes Voigtmann de la CSKA si Maodo Lo de la ALBA sunt alti jucatori ce i-am urmarit cu atentie in Euroliga.
Italienii vin aici pe cai mari, cu un cvartet solid: Nicolo Mannion, Nicolo Melli, Danilo Gallinari si Achille Polonara. S-a pariat mult pe echipa italiana aici, insa vad un avantaj bun pentru nemti la recuperari, acolo unde se pot recupera mingi pentru second chance points. Cu Australia favorita grupei – acest meci devine unul extrem de important. In aceste conditii, aleg handicapul pe echipa underdog.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Baschet: Germania – Italia (ora 07:40)
Pronostic: 
Germania +6.5 puncte
Cota: 
1.90 @

Baschet: Australia – Nigeria (ora 11:20) ponturi pariuri

Nigeria a capatat putin buzz dupa ce a castigat vs USA intr-un meci recent disputat in Vegas. In ziua urmatoare au castigat si vs Argentina, pierzand apoi chiar cu Australia, adversara de azi si una din principalele favorite la medalia de aur. Africanii au numai putin de 8 jucatori din NBA in lot, tara cu cei mai multi reprezentanti de acolo (in afara de SUA evident). Acestia sunt: Precious Achiuwa, KZ Okpala, Josh Okogie, Miye Oni, Chimezie Metu, Jordan Nwora, Jahlil Okafor si Gabe Vincent.
Australia e una din echipele favorite la podium in aceasta competitie, si in buna masura. Echipa de la Antipozi are si ea in lot jucatori valorosi ce activeaza in cea mai puternica competitie de baschet, precum: Matisse Thybulle, Patty Mills, Joe Ingles, Josh Green, Dante Exum, Matthew Dellavedova sau Aron Baynes. In amicalul de acum 10 zile am vazut 177 de puncte intre echipe, desi Nigeria a aruncat extrem de slab. Vad si in acest match-up un duel de tipul run & gun, cu puncte peste media impusa.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Baschet: Australia – Nigeria (ora 11:20)
Pronostic: 
peste 169.5 puncte
Cota: 
1.86 @

Baschet: Franta – SUA (ora 15:00) ponturi pariuri

Al 3-lea si ultimul meci de baschet propus este evident partida vedeta dintre Franta si SUA. Echipa din Hexagon vine aici cu o incredere solida, fiind condusa de Defensive Player of the Year in NBA: Rudy Gobert. Pe langa el, ii avem activi peste ocean pe Nicolas Batum, Frank Ntilikina, Timothe Luwawu-Cabarrot sau Evan Fournier. Moustapha Fall si Vincent Poirier vor ajuta la capitolul size si implicit recuperari.
Americanii vin aici fara Bradley Beal si Kevin Love, in timp ce lotul lui Popovich va fi completat cu jucatorii ce au jucat recent in finala NBA: Khris Middleton, Devon Booker si Jrue Holiday. Avand in vedere oboseala acumulata de acestia + deplasarea spre Tokyo, e posibil ca ei sa aiba minute limitate (cel putin in primul meci). Kevin Durant, Damian Lillard sau Jayson Tatum au abilitatea sa conduca echipa spre un succes, insa nu va fi usor. Vad o batalie crancena sub panou, cu Gobert si Fall luptandu-se cu Adebayo si Green. Media punctelor aici pare cam sus, imi place under-ul intr-un astfel de prim meci din grupa.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Baschet: Franta – SUA (ora 15:00)
Pronostic: 
sub 179.5 puncte
Cota: 
1.87 @

Tenis: Lukas Klein – James Duckworth (ora: 05:00) ponturi pariuri

Este diferenta mare intre nivelul de joc al celor 2 adevrsari din acest meci, diferenta reflectata si in clasamentul ATP, Klein ocupa pozitia 246 in timp ce Duckworth este pe locul 77.

Duckworth are experienta jocurilor la nivel inalt si este mai bun pe suprafete rapide ca adversarul sau, n-a trecut nicio luna de cand reusea sa ajunga in turul 3 la Wimbledon dup ace i-a eliminate pe Albot si Querrey.

Klein este obisnuit cu adversary din afara primei sute mondiale, pe care-I intalneste prin turneele Chalenger la care participa si de aceea cred ca un meci cu un sportive de valoarea lui Duckworth, sip e o suprafata care- convine australianului, va fi greu de castigat.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Tenis: Lukas Klein – James Duckworth (ora: 05:00)
Pronostic: 
victorie Duckworth
Cota: 
1.64 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: