Ponturi pariuri Romania Liga 1 03.04.2015

325

Logo_Liga1BBPonturi pariuri Romania Liga 1 03.04.2015 – Astazi in Liga 1 sunt programate primele doua jocuri din cadrul etapei cu numarul 24. La Targu Mures se vor intalni revelatia acestui retur si revelatia returului, iar in “Stefan cel Mare” Dinamo vrea sa arate ca umilinta din amicalul cu Debrecen a fost doar o intamplare.

  • Pronostic ASA Targu Mures – CSMS Iasi

Meci extrem de interesant intre doua formatii neinvinse in 2015. Au cinci victorii si un egal in sase etape si se anunta un duel de care pe care. Pronosticul ideal pare a fi aici sub 2.5 goluri dat fiind ca vorbim de doua formatii foarte bine organizate. ASA Targu Mures in ultimele trei runde are trei goluri marcate si unul singur primit. Vor infrunta o formatie care in 2015 n-a luat gol si care in afara de primul joc din acest an n-a reusit sa inscrie in vreo partida mai mult de doua goluri. Daca in tur am avut spectacol si ambele formatii au marcat de cate patru ori astazi credem ca lucrurile vor sta complet diferit si recomandam in aceste conditii pronosticul de mai jos.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.48 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Dinamo Bucuresti – FC Botosani

Cele doua formatii sunt vecine de clasament, dar diferenta dintre ele este de cinci puncte. Dinamo a cedat partidele jucate in ultimele doua runde si schimbarea antrenorului n-a avut efectul scontat. Acasa a disputat in 2015 trei partide si dupa doua victorii clare a fost anihilata de Concordia lui Sumudica, pierzand cu 0:3. FC Botosani inca n-a castigat vreun meci in 2015 si s-a apropiat la sase puncte de locurile retrogradabile. In ciuda acestui bilant este o echipa care ia greu goluri, primind in ultimele zece runde mai mult de un gol doar de la trei formatii afalte in Top 4. In precedentele cinci deplasari a cedat doar la Astra, acela fiind de altfel si singurul joc din aceasta perioada in care a luat mai mult de un gol. Ne asteptam in aceste conditii sa nu vedem mai mult de un gol marcat in poarta moldovenilor. De altfel si in singura vizita in “Stefan cel Mare” botosanenii n-au pirmit decat un gol, pierzand cu 0:1.
Pronostic: Dinamo Bucuresti sa marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.666 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here