Ponturi pariuri Romania Liga 1 – 20.02.2015

461

Logo_Liga1BBPonturi pariuri Romania Liga 1 – 20.02.2015 – Astazi se reia returul din Romania Liga 1, primele doua jocuri urmand sa aiba loc la Chiajna si la Ploiesti. Foarte probabil vom avea un nou clasament final decis la TAS, asta pentru ca ieri CFR Cluj a fost penalizata cu 24 de puncte.

  • Pronostic Viitorul – CSMS Iasi

Viitorul s-a intarit destul de mult in aceasta iarna. Daca pana acum spuneam despre echipa lui Hagi ca este una de “pusti” dupa ultimele achizitii, in frunte cu Nicolita si Catalin Munteanu, nu mai putem spune acelasi lucru. Foarte probabil Hagi a investit in astfel de transferuri pentru ca cu atatea echipe care n-are drept de calificare in cupele europene Viitorul ar putea ajunge in Europa League. Viitorul s-a miscat bine in perioada de pregatire si o vedem favorita in duelul cu CSMS Iasi. Moldovenii sunt doar pe locul 15 cu 12 puncte, fiind una dintre candidatele principale la retrogradare.
Pronostic: victorie Viitorul, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Petrolul Ploiesti – FC Brasov

Intrata in insolventa Petrolul lupta in acest retur doar pentru o clasare cat mai sus in clasament, astfel incat la impartirea drepturilor TV de la anul sa castige mai mult. Altfel miza importanta lipseste pentru “lupi”, motiv pentru care au si plecat mai multi jucatori importanti. Petrolul a dezamagit in perioada de pregatire, cand a pierdut sau au remizat cu echipe modeste de prin Polonia sau Bulgaria. FC Brasov a schimbat si ea antrenorul in iarna, aducand un croat dornic de afirmare. Echipa are si ea probleme cu banii si in plus este la doar doua puncte de locurile retrogradabile. Se anunta asadar un duel intre doua echipe in criza si nu credem ca sunt asteptari prea mare de la o astfel de partida. Sub 2.5 goluri, ca si in ultimele trei intalniri directe, este pronosticul ideal aici.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here