Ponturi pariuri SC Bacău – CS U Craiova (23.09.2015)

186

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi pariuri SC Bacău – CS U Craiova (23.09.2015) – Meci important pentru oraşul Bacău astăzi de la ora 16:30 în compania celor de la CS U Craiova. Sport Club caută să treacă pentru prima dată în istorie de primul tur al Cupei României.

Moldovenii au jucat în ultima rundă preliminară la Vaslui, unde au trecut de Atletico cu 1:0. Acel succes a fost dublat de cele două cu Bucovina Pojorâta şi Rapid Suceava, astfel că în prima serie a ligii secunde SC Bacău are şapte puncte acumulate cu care se află pe locul patru. Din cele cinci meciuri oficiale jucate de ea în acest sezon doar unul a avut parte de mai mult de un gol.

La olteni Zlatinski este suspendat, iar Ivan este accidentat, în timp ce Kay şi Bawab sunt incerţi. CS U Craiova pare în revenire de formă după plecarea lui Cârţu şi echipa olteană se află în prezent în vecinătatea locurilor de play-off. Ea va juca sâmbătă acasă cu Pandurii Târgu Jiu şi rămâne de văzut dacă, în contextul acelui joc, Emil Săndoi nu va menaja astăzi mai mulţi jucători. Să mai spunem despre olteni că au golaveraj 3:0 în precedentele trei meciuri oficiale disputate.

Avem aşadar două formaţii care în ultima vreme nu ne-au prea oferit meciuri spectaculoase. Nici de această dată nu cred că lucrurile vor sta diferit. CS U este favorită dar nu cred că va reuşi astăzi să marcheze foarte multe goluri, ea având de altfel o singură deplasare din ultimele şapte oficiale terminate cu mai mult de un gol marcat. Da, va fi adversar de alt nivel, dar SC Bacău va fi cu siguranţă bine mobilizată înaintea unui astfel de meci.

Pont pariuri SC Bacău – CS U Craiova: sub 2.5 goluri, cota 1.76 la Unibet

Pariază acum acest pont şi dacă este primul bilet plasat şi-l pierzi primeşti 50% din miză înapoi, până la 150 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Cota 10 pentru 1, X sau 2 la Dinamo - FCSB https://biletu-zilei.com/cota-10-dinamo-fcsb
Top tipsteri 1-17 februarie 2018:

  1. Catalin 81.25% (13C-3P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Radu Oprea76.92% (30C-9P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Florin1981 71.43% (15C-6P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here