Ponturi pariuri Spania La Liga 23.09.2015

311

spania1Ponturi pariuri Spania La Liga 23.09.2015 – În La Liga sunt programate şase partide în această seară. Le vom vedea la lucru pe Barcelona şi Real Madrid, iar la jocul “albilor” vă recomand precauţie maximă.

  • Pronostic Celta Vigo vs Barcelona

Nu recomand aici victoria Barcelonei la handicap ci mai degraba direct solist chiar dacă cota pare a fi mică. Asta pentru că întâlnesc o echipă din Vigo în formă. Celta este neînvinsă în acest sezon şi se află pe locul cinci. În plus a câştigat duminică la Sevilla, rezultat perfect. Da o să spuneţi că acum o va avea în faţă pe Barcelona, dar trebuie să privim şi la modul în care a acumulat formaţia catalană punctajul maxim avut după patru etape. Trei victorii la limită şi una mai clară duminică cu Levante. În pus mai trebuie mai spus că în precedenta vizită la Vigo, în urmă cu aproape jumătate de an, Barca câştiga doar cu 1:0. Cred aşadar în 2 solist,  dar doar atât simplu, fără complicaţii.
Pont. victorie Barcelona, cota 1.53 la Winmasters

  • Pronostic Levante vs Eibar

Levante are parte de un start modest de sezon, cu doar două puncte în patru runde. De partea cealaltă, Eibar a stat bine în primele trei runde, iar sâmbătă a cedat greu cu Atletico Madrid, primind primul gol în minutul 62. Gazdele sunt în faţa primului succes sezonier, dar aş înclina să cred că nu-l va obţine şi astfel Eibar va prelungi la patru seria de meciuri externe în care n-a cedat.
Pont: şansă dublă x2, cota 1.61 la Unibet

  • Pronostic Rayo Vallecano vs Sporting Gijon

Cele două echipe sunt despărţite de un singur punct, ambele bifând primul succes în ultima etapă. În ciuda faptului că duminică Gijon a jucat tot în deplasare şi a câştigat cu 3:2 cred că acela a fost doar un accident şi astăzi va reveni la evoluţiile cu care ne-a obişnuit. Ea avea înainte de acel succes amintit mai sus golaveraj 0:1 în primele trei runde. De partea cealaltă avem o formaţie care a marcat două goluri în 360 de mintue de joc. Sunt două echipe care probabil se vor lupta să evite Segunda şi de aceea punctele sunt mai importnate decât spectacolul.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.88 la Unibet

  • Pronostic Athletic Bilbao vs Real Madrid

Nu recomand pariurile pe Madrid aici, iar motivele cred că se văd cu ochiul liber. Realul n-a câştigat în precedentele două vizite în “Catedrală”, deşi în ambele Ronaldo a fost titular. Real în acest campionat are zece puncte, iar în două dintre partide n-a reuşit să impresioneze. Merge pe un stadion ostil, unde Barcelona a luat bătaie cu 0:4 cu o lună în urmă şi unde mai apoi aceeaşi formaţie catalană se impunea doar cu 0:1. Alt aspect important Bale şi James Rodriguez vor lipsi din echipa lui Rafa Benitez, iar absenţele lor vor cântări cu siguranţă destul de mult. Mizez astfel pe faptul că gazdele nu vor ceda la o diferenţă mai mare de un gol. Curajoşii pot lua chiar şi 1x.
Pont: Athletic Bilbao handicap asiatic +1.5, cota 1.47 la Winmasters

  • Pronostic Las Palmas vs Sevilla

Cu siguranţă nimeni nu-şi închipuia că înainte de meciul din etapa a cincea Sevilla se va afla pe ultimul loc din clasament. Iată însă că după doar două puncte obţinute şi două goluri marcate andaluzii abordează acet meci de pe poziţii de egalitate cu nou-promovată Las Palmas. Gazdele n-au marcat în primele două meciuri interne, deşi au jucat cu Levante şi Rayo Vallecano, echipe modeste De partea cealaltă Sevilla are două reuşite în patru partide. Chiar dacă defensiv a jucat modest astăzi nu cred că vor mai apărea aceleaşi probleme. Sub 2.5 goluri este pronosticul care vi-l propun la meciul de pe Estadio de Gran Canaria. Sunt absenţe multe la oaspeţi – Banega, Escudero, Beto, Rami, Carrico, Pareja – nu recomand 2 solist astfel.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.94 la Unibet

  • Pronostic Malaga vs Villarreal

Golaveraj 0:2 vs golaveraj 10:4 aşa putem prefaţa cel mai bine acest duel. Malaga nu ştie cum să desfacă apărările adverse, deşi a jucat acasă cu Sevilla şi Eibar şi la Getafe. De partea cealaltă, “Submarinul galben” este în formă, marcând câte trei goluri în ultimele trie etape, deşi acasă a avut meciuri grele. Bakambu se dovedeşte o achiziţie inspirată şi alături de Leo Baptistao şi Soldado, cred că Villarreal va crea panică şi astăzi. În sezonul precedent Villarreal a luat patru puncte din dubla cu Malaga şi la cum se prezintă lucrurile în momentul de faţă poate lua minim unul şi astăzi.
Pont: şansă dublă x2, cota 1.46 la Winmasters

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here