Ponturi pariuri sportive 17.04.2015; vezi ce meciuri credem ca vor avea peste 2.5 goluri

481

bilete-propuse2Ponturi pariuri sportive 17.04.2015; vezi ce meciuri credem ca vor avea peste 2.5 goluri – Cu o oferta nu foarte bogata la dispozitie n-am gasit decat patru meciuri pentru astazi in care credem ca limita de doua goluri va fi depasita. Ar mai fi cateva, dar acelea sunt mai riscante, asa ca am decis sa vi le propunem doar pe cele mai sigure, in opinia noastra.

  • Kapfenberg – LASK Linz > peste 2.5 goluri, cota 1.833 la Sportingbet.ro

Kapfenberg vine dupa patru jocuri incheiate cu minim trei goluri, avand in aceasta perioada opt reusite si noua goluri primite. Credem ca aceasta serie de “overe” va continua astazi in fata unui adversar care dupa ce a cedat ultimele trei meciuri s-a departat de revenirea in prima liga. LASK Linz n-a marcat in precedentele doua runde si cu siguranta astazi va da totul pentru a intrerupe aceasta perioada nefasta. A terminat cu minim trei goluri trei din ultimele patru deplasari, nereusind sa castige vreuna, si de aceea credem ca ne asteapta un duel direct spectaculos, poate nu insa cum a fost ultimul dintre cele doua echipe disputat pe aceasta arena, duel in care Kapfenberg s-a impus cu 5:3.

  • Midtjylland – Silkeborg > peste 2.5 goluri, cota 1.615 la Sportingbet.ro

Partida pune fata in fata cei doi poli ai clasamentului din Danemarca. Gazdele au sanse mari sa castige campionatul, in timp ce oaspetii s-au cam resemnat cu gandul retrogradarii. Ambele vin dupa partide spectaculoase. Midtjylland are in ultimele cinci etape numai meciuri incheiate cu minim trei goluri, in timp ce Silkeborg in precedentele patru runde are numai jocuri de over 3.5 goluri. In ciuda locului ocupat formatia vizitatoare a inscris opt goluri in ultimele patru etape, dar este drept ca a si primit noua. Ambele dueluri directe din acest sezon au fost castigate cu 2:1 de Mitjylland si credem ca istoria se poate repeta.

  • Cambuur – Excelsior > peste 2.5 goluri, cota 1.65 la Sportingbet.ro

Primul meci al etapei o gaseste pe Cambuur in postura echipei lipsite de griji. Aceasta se afla pe locul noua cu 39 de puncte si cu patru jocuri ramase din sezon nici nu poate spera la o clasare pe loc de play-off, dar nici n-are emotii legate de retrogradare. In ultimele cinci runde aceasta are patru meciuri incheiate cu mai mult de doua goluri. Excelsior are in precedentele sapte etape cinci jocuri terminate cu peste doua goluri, dar pentru echipa din Rotterdam disputa are o miza mult mai mare, deoarece se afla la doar trei puncte de locurile care duc la baraul de mentinere in prima liga. Credem asadar ca sunt destule semne ca putem vedea astazi un prim joc al etapei din Olanda cu minim trei reusite.

  • Aberystwyth – Bala Town > peste 2.5 goluri, cota 1.48 la Sportingbet.ro

Meci din play-off-ul primei ligi galeze intre o formatie care cu doua jocuri ramase incearca sa-si securizeze locul secund si o alta care poate spera cel mult la o clasare pe locul trei. In ultimele noua etape Aberystwyth ne-a oferit numai partide incheiate cu peste 3.5 goluri, ea avans minim trei goluri primite in fiecare din cele sapte runde disputate de la inceputul lunii februarie. Bala Town vine dupa cinci jocuri incheiate cu peste 2.5 goluri, iar in ultimele opt etape are doar un meci sarac in reusite. Cele doua formatii s-au intalnit de trei ori in editia curenta de campionat si de fiecare data s-au marcat mai mult de trei goluri. Acum ne multumim si cu trei goluri inscrise, lucru perfect realizabil.

Pariati aici aceste predictii fotbal si primiti bonus pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here