Ponturi pariuri sportive Anglia Premier League 13.09.2015

217

england_text_english_flagPonturi pariuri sportive Anglia Premier League 13.09.2015 – Astăzi în Anglia Premier League au loc două partide din cadrul etapei cu numărul cinci din Premier League şi la capătul lor s-ar putea s-o vedem pe campioana Chelsea în vecinătatea locurilor retrogradabile.

  • Pronostic Sunderland vs Tottenham

La startul acestei partide cele două echipe sunt despărţite de numai un punct aflându-se pe două din ultimele patru locuri. Sunderland după două eşecuri a obţinut două egaluri în precedentele etape, în timp ce Tottenham după o înfrângere a legat trei remize succesive. “Pisicile negre” au reuşit să marcheze şase goluri, arătând că ofensiv nu se descurcă foarte rău. Problemele lor apărare în apărare şi de acestea ar putea profita Tottenham, echipă care a încheiat cu goluri în ambele porţi două din precedentele trei jocuri din Premier League.La fel ca în precedentele patru dueluri directe şi astăzi mă aştept să se înscrie în fiecare poartă, Tottenham reuşind să puncteze de câte două ori în fiecare din precedentele trei vizite pe Stadium of Light.
Pont: ambele echipe să marcheze, cota 1.86 la Unibet

  • Pronostic Leicester vs Aston Villa

După patru etape Leicester este neînvinsă, acumulând opt puncte. Ea poate urca pe locul secund dacă va întrerupe seria de două remize. În contextul acestui meci trebuie amintit faptul că “vulpile” au obţinut 13 puncte din precedentele 15 puse în joc pe King Power Stadium. Aston Villa n-a câştigat decât în prima rundă, pe terenul unei nou-promovate, iar în precedenta deplasare s-a înclinat la Crystal Palace. Echipa din Birmingham a cedat şi precedenta vizită pe terenul “vulpilor”, în urmă cu opt luni şi cred că va ceda şi în această seară dată fiind evoluţia celor două echipe în acest start de sezon.
Pont: victorie Leicester, cota 1.80 la Unibet

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Cota 10 pentru 1, X sau 2 la Dinamo - FCSB https://biletu-zilei.com/cota-10-dinamo-fcsb
Top tipsteri 1-17 februarie 2018:

  1. Catalin 81.25% (13C-3P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Radu Oprea76.92% (30C-9P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Florin1981 71.43% (15C-6P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here