Ponturi pariuri sportive Germania Bundesliga (12.09.2015)

437

germaniaaPonturi pariuri sportive Germania Bundesliga (12.09.2015) – Ieri am avut o surpriză în debutul etapei a patra, Hamburg câştigând cu 3:0 pe terenul Borussiei Moenchengladbach. Să nu ne mirăm dacă şi astăzi vom asista la măcar o surpriză dat fiind faptul că Leverkusen, Wolfsburg sau Bayern Munchen se pregătesc de startul Ligii Campionilor.

  • Pronostic Bayern Munchen vs Augsburg

În această se va pune doar problema scorului cu care va învinge Bayern Munchen, nu-i aşa? Probabil că asta spuneaţi şi la precedentul duel direct, atunci când însă Augsburg reuşea să câştige cu 1:0 pe Allianz Arena. Nu zic că vom vedea neapărat o surpriză în derby-ul Bavariei dar vă recomand precauţie. Elevii lui Guardiola au punctaj şi zece jocuri marcate în trei etape. Totul merge “ca uns”, dar astăzi va avea în faţă o echipă care în 2015 (nouă meciuri) n-a pierdut decât o deplasare la diferenţă mai mare de un gol. Augsburg are însă un start de sezon modest, cu un singur gol marcat în trei jocuri. Mă feresc să merg pe gazde deoarece cotele sunt mici pentru pronosticuri realizabile, dar aleg să mizez pe faptul că Augsburg va bifa al treilea joc fără gol înscris din acest sezon. În precedentele şase meciuri de pe Allianz Arena din campionat Bayern a luat un singur gol, cel amintit mai sus din ultimul duel direct.
Pont: Augsburg nu marchează, cota 1.52 la Winmasters

  • Pronostic Leverkusen vs Darmstadt

După două victorii la limită în primele două runde, Leverkusen a cedat în ultima rundă la scor de neprezentare pe Allianz Arena. Astăzi va încerca să obţină al optulea succes intern din Bundesliga, dar nu va avea o misiune uşoară în faţa unei echipe care are trei remize la revenirea în Bundesliga după 33 de ani şi care în prima deplasare a sezonului a ţinu-o în şah pe Schalke. Dacă se va apăra la fel de bine ca atunci cred că poate termina cu maxim două goluri primite vizita pe terenul unei formaţii care în niciuna din ultimele opt partide de campionat n-a înscris un număr mai mare de două goluri şi care se pregăteşte de primul meci din grupele Champions League.
Pont: Bayer Leverkusen să marcheze sub 2.5 goluri cota 1.67 la Winmasters

  • Pronostic Hannover vs Borussia Dortmund

Merită să pariem pe Dortmund la o cotă de 1.48? Aş spune că da, însă aş plusa şi aş merge pe oaspeţi doar în prima repriză. Hannover în trei etape a marcat două goluri, ambele la Darmstadt după pauză. A fost condusă în fiecare din aceste trei partide la capătul primului mitan şi mai îngrijjorător pentru antrenorul gazdelor este că atât acasă cu Leverkusen, cât şi la Mainz echipa sa n-a rezistat nici măcar 20 de minute. Dortmund are punctaj maxim şi se află în fruntea clasamentului. Elevii lui Tuchel au marcat 11 goluri în 270 de minute de joc. Chiar dacă în prima “ieşire” n-au putut deschide scorul decât în minutul 55 cred că de data aceasta Dortmund va reuşi o primă repriză mai consistentă pe o arenă unde a marcat câte trei goluri în precedentele două vizite.
Pont: Borussia Dortmund să conducă la pauză, cota 1.97 la Unibet

  • Pronostic Hertha Berlin vs Stuttgart

Meci de evitat între o echipă oaspete care nu ia punct în trei runde, dar ia în schimb zece goluri şi o formaţie din capitală care după ce câştigă la Augsburg nu poate trece acasă de Werder Bremen. În plus, de la startul anului 2012 avem un bilanţ echilibrat din toate punctele de vedere: două victorii de fiecare parte şi un egal, trei meciuri de over 2.5 şi două de under.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Ingolstadt vs Wolfsburg

Ingolstadt a câştigat ambele deplasări din acest sezon, dar în primul meci intern a cedat clar în faţa lui Dortmund (0:4). Ambele victorii externe au fost însă obţinute pe terenurile unor echipe cel mult de pluton – Augsburg şi Mainz. Astăzi va întâlni o formaţie de top şi chiar dacă Wolfsburg n-a obţinut decât o victorie în precedentele patru deplasări din campionat cred că “lupii” pot să-şi arate plusul de valoare în faţa unei nou-promovate. Recomand totuşi precauţie deoarece duelul pică la doar trei zile înainte de revenirea lor în Liga Campionilor după şase ani.
Pont: victorie Wolfsburg, cota 1.89 la Winmasters

  • Pronostic Eintracht Frankfurt vs FC Koln

Meciul care încheie ziua de fotbal din Bundesliga mă aştept să fie unul încrâncenat şi cu goluri de ambele părţi. În acest mod au încheiat cele două formaţii toate partidele din campionatul curent. Frankfurt acasă a remizat cu Augsburg (1:1), după care s-a impus cu 4:1 la Stuttgart. Koln chiar dacă a luat meci de meci câte un gol este neînvinsă, reuşind să câştige şi ea la Stuttgart, dar şi să obţină un egal acasă cu Wolfsburg. În sezonul precedent Frankfurt a câştigat acasă cu 3:2, dar “ţapii” şi-au luat revanşa prin victoria cu 4:2 din retur. Aşadar spectacol, încrâncenare şi goluri multe, coordonate care cred că le vom vedea şi astăzi.
Pont: ambele echipe să înscrie, cota 1.68 la Unibet

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here