Ponturi pariuri sportive Germania Bundesliga (30.08.2015)

233

germaniaaPonturi pariuri sportive Germania Bundesliga (30.08.2015) – Astăzi în Germania sunt programate ultimele două partide ale etapei cu numărul 3 din Bundesliga. Avem parte de dueluri interesante şi foarte probabil spectaculoase.

  • Pronostic Borussia Dortmund – Hertha Berlin

Dortmund joacă debordant sub comanda lui Tuchel, având în şase meciuri oficiale cinci victorii la diferenţă minimă de două goluri şi 26 de goluri marcate. În campionat a câştigat ambele partide cu scorul de 4:0 şi astăzi dacă va reuşi o nouă victorie va urca în fruntea clasamentului. Hertha Berin n-a pierdut în primele două runde, dar nici n-a impresionat, deşi a întâlnit adversare de pluton. A marcat câte un gol la Augsburg şi acasă cu Bremen, suficient pentru a obţine patru puncte. În ciuda faptului că în sezonul precedent ambele dueluri directe au avut parte de maxim două reuşite cred că de data aceasta vom vedea mai mult spectacol, asta şi pentru că Dortmund este o echipă mult schimbată, în bine, din punct de vedere ofensiv.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.49 la Unibet.com

  • Pronostic Werder Bremen – Borussia Monchengladbach

Duel în coada clasamentului între două formaţii care în acest start de campionat nu s-au bucurat încă de obţinerea vreunei victorii. Bremen s-a făcut de râs în primul meci de acasă, pierzând la scor de neprezentare cu Schalke, în timp ce Gladbach a pierdut prima “ieşire”, 0:4 la Munchen cu Bayern. În opinia mea, dat fiind modul cum au început ele acest sezon cred că acest meci ar trebui evitat, Gladbach este favorită dar nu va avea un meci facil.
Pont: meci de evitat

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here