Ponturi pariuri sportive Italia Serie A 11.04.2015

301

pronosticuri-italiaPonturi pariuri sportive Italia Serie A 11.04.2015 – In prima liga italiana de fotbal astazi sunt programate trei partide. Cea mai dezechilibrata va fi cea de la Parma, acolo unde se vor infrunta cei doi poli ai clasamentului.

  • Pronostic Genoa – Cagliari

De cinci, respectiv noua etape cele doua formatii nu mai cunosc gustul victoriei. Genoa este totusi intr-o situatie mai fericita pentru ca se afla pe locul opt cu 38 de puncte, asta in timp ce Cagliari este penultima clasata cu doar 21 de puncte. Genoa in precedentele noua etape a inscris intr-un singur joc mai mult de un gol. N-o vedem capabila sa recidiveze astazi, chiar daca va infrunta o echipa care ia destul de usor gol. Sarzii vin dupa doua esecuri cu acelasi scor de 1:3 si cum sunt deja la cinci puncte de primul loc salvator vor incerca sa se apere astazi la Genova. N-au luat mai mult de un gol in niciuna din ultimele patru intalniri directe si nu credem ca vor lua nici astazi.
Pronostic: Genoa sa marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.85 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Parma – Juventus

Da, diferenta intre cele doua formatii din clasament este una uriasa, de 57 de puncte, dar chiar si asa nu credem ca merita sa pariati pe acest meci. In primul rand pentru ca Juve este aproape campioana (14 puncte peste locul doi cu noua etape ramase din sezon), in al doilea rand pentru ca Juve joaca la mijlocul saptamanii viitoare un meci mult mai important in Liga Campionilor si, nu in ultimul rand, pentru ca in urma cu mai putin de trei luni Juve s-a chinuit pe aceasta arena, castigand cu 1:0 datorita unui gol marcat in minutul 89.
Pronostic: meci de evitat

  • Pronostic Verona – Inter Milan

Fara victorie de cinci etape Inter a ajuns la mijlocul clasamentului si probabil ca la Milano se fac deja planuri pentru sezonul viitor. De acest lucru credem ca poate profita astazi Verona, formatie aflata pe locul 15 dar care n-are emotii legate de retrogradare asa ca poate juca degajat. Verona a pierdut o singura data in ultimele sase etape si asta se intampla pe terenul formatiei clasate pe locul trei. Acasa in cele sase jocuri din 2015 are tot un esec, cu Torino. Inter s-a impus de doua ori in deplasare de la inceputul anului 2015, dar a facut-o numai pe terenurile unor echipe aflate in ultimele patru clasate. Nici in tur milanezii nu s-au putut impune, meciul incheindu-se 2:2. Mergem asadar, cu incredere medie, pe sansa dubla 1x.
Pronostic: sansa dubla 1x, cota 1.65 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here