Ponturi pariuri sportive Letonia – Cehia (06.09.2015)

294

euro2016Ponturi pariuri sportive Letonia – Cehia (06.09.2015) – Pe Stadions Skonto din Riga astăzi cu începere de la ora 19:00 Letonia şi Cehia se vor întâlni într-o partidă din cadrul grupei A a preliminariilor pentru EURO 2016.

Letonia a scos un punct nesperat joi pe terenul turcilor, Sabala marcând golul egalării în minutele de prelungiri. Chiar şi aşa selecţionata baltică rămâne fără vreo victorie în şapte meciuri disputate în această campanie, aşa că şansele de a prinde locul trei sunt nule. Acasă a pierdut atât cu Islanda, cât şi cu Olanda, dar a încurcat şi aici Turcia. De notat că atunci când a marcat, în trei jocuri din şapte, Letonia a obţinut de fiecare dată câte un punct.

Cu 16 puncte acumulate cehii îşi pot asigura în mare măsură prezenţa la turneul final din Franţa. Pentru asta are nevoie de o victorie în acest joc, coroborată cu un pas greşit făcut de Olanda în Turcia. În prezent între cehi şi batavi sunt şase puncte şi dacă distanţa se va mări astăzi atunci elevii lui Vrba nu vor mai putea fi ajunşi. Altfel, cu o dublă contra Turciei şi Olandei la orizont, cehii ar putea rata chiar şi locul al treilea din grupă. De notat că în această campanie de calificare Cehia a marcat în fiecare joc disputat, dar a şi primit gol în toate partidele. Joi a avut mari emoţii acasă cu Kazakhstan, Skoda reuşind să marcheze o dublă în ultimele 16 minute de joc, prin care Cehia s-a impus cu 2:1.

În partida tur Pilar a salvat un punct pentru cehi, el reuşind să marcheze golul de 1:1 în prelungiri.

N-aş risca să merg aici pe cehi deoarece aceştia au arătat destule momente de slăbiciune în 2015. De letoni n-au putut trece în meciul tur, în Islanda au pierdut, iar cu Kazakhstan au câştigat greu. Mai degrabă aş miza pe 1x la pauză. În această campanie Letonia nu s-a văzut condusă la pauză decât în umilinţa din Olanda, iar într-un clasament al primelor reprize ar fi stat mult mai bine, cu opt puncte. Cehia atât în cele trei partide din 2015, cât şi în ultima din 2014 n-a condus la pauză, deşi trei din aceste partide le-a disputat în propriul fief.

Pont pariuri Letonia – Cehia: şansă dublă 1x la pauză, cota 1.60 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Letonia – Cehia: ambele echipe vor înscrie, cota 2.20 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here