Ponturi pariuri sportive Rusia Premier League (30.08.2015)

215

rusiaPonturi pariuri sportive Rusia Premier League (30.08.2015) – Ziua fotbalistică în Rusia va începe destul de devreme, de la ora 13:30 Lokomotiv Moscova urmând s-o găzduiască pe Krasnodar. Liderul fără punct pierdut după şase etape – CSKA Moscova – are o deplasare la Krasnodar pentru un meci cu Kuban.

  • Pronostic Lokomotiv Moscova – Krasnodar

În primele şase etape Lokomotiv este neînvinsă şi astăzi poate profita de pasul greşit făcut de Zenit şi poate ca pe poziţai secundă. Dacă în deplasare a jucat perfect şi a obţinut numai victorii, în schimb pe teren propriu are doar două remize. Lokomotiv nu este o formaţie prea spectaculoasă în faţa propriilor fani şi cum de partea cealaltă o avem pe Krasnodar, echipă care în şase etape n-are vreun meci de over 2.5 goluri cred că sub 2.5 goluri este pronosticul ideal la acest meci. Să mai spun şi că în sezonul precedent s-a marcat un singur gol în cele două dispute directe.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Unibet.com

  • Pronostic Mordovia Saransk – Rubin Kazan

Cele două echipe luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. Mordovia în şase etape are doar patru egaluri, în timp ce Rubin a suferit cinci eşecuri în şase partide, câştigând însă precedenta deplasare. pe terenul unei echipe care nu marchează de trei etape, pe care a învins-o de două ori în sezonul trecut şi cu un moral bun după calificarea în grupele Europa League cred că Rubin poate obţine victoria. Pentru siguranţă recomand totuşi pariul cu returnare de miză în caz de egalitate.
Pont: Rubin Kazan 0, cota 1.65 la Unibet.com

  • Pronostic Kuban Krasnodar – CSKA Moscova

După pasul fals făcut de Zenit să urmeze acum şi CSKA Moscova? Aşi fi tentat să spun că nu, dar aleg să merg aici pe minim două goluri înscrise de lider. Echipa pregătită de Slutsky vine după trei meciuri în care a marcat câte două goluri şi a terminat ambele partide din acest sezon cu câte două reuşite. Kuban a luat două goluri acasă de la Ural în urma etapă şi câte unul de la Ufa şi Rubin Kazan în următoarele partide interne. Am amintit doar echipe care sunt sub nivelul adversarului de astăzi. În ultimele patru meciuri din campionat CSKA s-a impus de fiecare dată, marcând în medie trei goluri per meci în aceste dueluri.
Pont: CSKA Moscova să marcheze peste 1.5 goluri, cota 2.06 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here