Ponturi pariuri sportive Spania La Liga (20.09.2015)

358

spania1Ponturi pariuri sportive Spania La Liga (20.09.2015) – Ieri spuneam că mă aştept să fie o surpriză în Spania şi a fost, dar din păcate n-am evitat-o. Se poate spune că au fost chiar două surprize dat fiind faptul că Real Madrid a câştigat doar cu 1:0. Astăzi avem cinci partide în La Liga şi despre fiecare dintre ele voi vorbi în cele ce urmează.

  • Pronostic Sevilla – Celta Vigo

După succesul clar obţinut marţi în faţa celor de la Borussia Monchengladbach (3:0) în Liga Campionilor andaluzii încearcă astăzi să părăsească locurile retrogradabile din La Liga. Pentru asta au nevoie de măcar un egal în duelul cu Celta. Mă tentează însă aici un pariu pe faptul că se va marca în ambele porţi. Sevilla a pierdut primul meci intern din La Liga clar, 0:3 cu Atletico Madrid şi un nou rezultat negativ nu este acceptat. Cred astfel că vom vedea o echipă gazdă ofensivă. La fel de adevărat este însă că în faţa ei se va afla o formaţie care a marcat de opt ori în primele trei runde şi care în etapa trecută a remizat acasă cu o nou-promovată, primind trei goluri. Cu Orellana şi Nolito în formă cred că oaspeţii pot marca şi diseară şi astfel mă aştept la un deznodămând precum cel din ultimul duel direct, terminat 1:1.
Pont: ambele echipe să înscrie, cota 1.67 la Winmasters

  • Pronostic Deportivo La Coruna – Sporting Gijon

Ambele echipe au remizat în primele două runde şi au obţinut rezultate contrastante în etapa trecută. Deportivo are astfel cinci puncte, în timp ce Gijonul încă n-a marcat după 270 de minute de joc. Beneficiind de moralul mai bun după rezultatele din ultima etapă, de faptul că adversara din ultimele 13 deplasări din La Liga a pierdut nouă şi a câştigat doar una, cred că Super Depor este favorită în acest duel. Merg pe mâna ei, dar cu returnare de miză în caz de egalitate. Chiar dacă-i mai puţin relevant să mai spun şi că luna trecută Depor trecea cu 1:0 de Sporting Gijon, într-un meci amical.
Pont: Deportivo 0, cota 1.45 la Unibet

  • Pronostic Villarreal – Athletic Bilbao

Ambele echipe au jucat joi în Europa League şi au terminat partidele – Villarreal la Rapid Viena, Athletic Bilbao cu Augsburg acasă – atât cu gol marcat, cât şi primit. La acest lucru ar mai trebui adăugat faptul că în etapa precedentă din La Liga ele s-au impus cu acelaşi scor de 3:1. În fine, “Submarinul galben” are patru meciuri jucate în acest sezon şi în toate a punctat (opt goluri în total), dar a şi încasat gol (cinci în total). Sunt aşadar auspicii pentru un joc spectaculos, încheiat cu goluri în ambele porţi.
Pont: ambele echipe să înscrie, cota 2.07 la Unibet

  • Pronostic Las Palmas – Rayo Vallecano

Avem aici un meci de evitat, în opinia mea. Se întâlnesc două formaţii care în trei runde încă n-au cunoscut gustul victoriei, iar Rayo a preluat “lanterna roşie”, fiind singura echipă care are un singur punct acumulat. Ambele vin după meciuri în care au luat căte trei goluri.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Barcelona – Levante

Aţi văzut cu toţii rezultatul înregistrat de Real Madrid ieri, aşa că recomandarea mea este să nu vă hazardaţi la acest meci pe goluri multe, aşa cum am făcut-o eu de altfel ieri la disputa de pe Bernabeu. Mai degrabă m-aş limita să merg pe faptul că oaspeţii nu vor marca. Levante în ultimele trei deplasări din La Liga n-au marcat, asta deşi în prima “ieşire” din acest sezon au jucat pe terenul unei nou-promovate. De partea cealaltă, Barcelona până să ia gol de la Torres în etapa trecută avea 250 de minute succesive fără gol încasat. Acasă doar Deportivo i-a înscris în precedentele şase partide din campionat. În final să mai spun şi că în sezonul precedent Levante n-a marcat în poarta Barcelonei deşi în ambele partide era condusă după o oră de joc cu scorul de 0:3 şi ar fi putut să profite oarecum de o eventuală relaxare a catalanilor. N-au făcut-o atunci şi cu atât mai puţin cred că vor reuşi acest lucru diseară.
Pont: Levante nu marchează, cota 1.62 la Unibet

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here