Ponturi pariuri sportive Spania La Liga (30.08.2015)

264

spania1Ponturi pariuri sportive Spania La Liga (30.08.2015) – Cinci partide din cadrul etapei secunde din La Liga au loc în această seară, spectacolul urmând să se termine târziu în noapte, după ora 1 în România.

  • Pronostic Eibar – Athletic Bilbao

Derby basc între două echipe care au început diametral opus acest campionat. Eibar a câştigat cu 3:1 pe terenul celor de la Granada, în timp ce Bilbao a pierdut acasă confruntarea cu Barcelona. Partida de astăzi va reprezenta debutul lui Mendilibar în faţa propriilor fani şi cu siguranţă acesta va dori să obţină un nou succes şi să profite totodată de faptul că la adversari sunt ceva probleme de efectiv. Mi-a plăcut cum s-a mişcat Eibarul ofensiv în runda precedentă, ce-i drept că pe terenul unei echipe mai modeste, dar ţinând cont că Bilbao a încasat chiar două goluri, de la slovacii de la Zilina, cred că gazdele pot punct în această seară.
Pont: Total goluri Eibar – peste 0.5, cota 1.62 la Unibet.com

  • Pronostic Sevilla – Atletico Madrid

Meciul zilei din La Liga pune faţă-n faţă două echipe care vor reprezenta Spania în grupele Ligii Campionilor. Ambele s-au apărat excelent în prima rundă, dar n-au convins din punct de vedere ofensiv. La fel cum s-a întâmplat în urmă cu jumătate de an, tot pe acest teren, cred că nici astăzi nu vom vedea un duel foarte spectaculos, ci mai degrabă unul ultra tacticizat. Atunci nici măcar nu s-a înscris.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.69 la Unibet.com

  • Pronostic Valencia – Deportivo

Valencia vine după o deplasare intensă în Franta, pierdută cu 1:2, dar a fost un eşec cu gust de victorie deoarece a obţinut calificarea în grupele Champions League. “Liliecii” n-au impresionat în prima etapă din acest sezon, 0:0 la Rayo. Tot după o remiză “albă” vin şi galicienii, aceştia nereuşind să treacă pe teren propriu de Real Sociedad. În ciuda acelor rezultate de 0:0 înregistrate în prima etapă de cele două adversare de astăzi cred că diseară cred că gazdele vor puncta încă din primul mitan în acest duel. Valencia a început perfect ambele meciuri din Champions League cu Monaco, deschizând scorul în fiecare joc din minutul 4. Acasă în finalul sezonului precedent a marcat până în pauză în trei din ultimele patru jocuri. Tot în trei partide, dar din ultimele trei jucate în deplasare Deportivo a luat gol rapid, până în minutul 14. Oaspeţii au o ofensivă mai redutabilă, sunt mai puternici şi cred că vor înscrie până în pauză.
Pont: Valencia va înscrie în prima repriză, cota 1.59 la Unibet.com

  • Pronostic Las Palmas – Levante

Ambele echipe au pierdut în prima etapă, dar mai mult m-a impresionat Las Palmas. La primul meci după 13 ani acasă în La Liga cred că aceştia pot bifa un rezultat pozitiv în faţa unui adversar care a dezamăgit cu Celta în runda inaugurală.şi care în ultimele 15 deplasări din campionat a suferit 11 eşecuri. Împinsă la spate de peste 25.000 de fani mă aştept ca Las Palmas să câştige acest duel.
Pont: victorie Las Palmas, cota 1.80 la Unibet.com

  • Pronostic Getafe – Granada

Acest meci între alte două formaţii care au debutat cu eşecuri vă propun să-l evitaţi asta deoarece ele sunt destul de imprevizibile. Granada avea 15 deplasări succesive fără victorie în La Liga până să câştige pe terenul lui Getafe în urmă cu patru luni şi are aşteptări mari de pe un teren unde n-a cedat în precedentele trei vizite.
Pont: meci de evitat

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here