Ponturi pariuri sportive Unirea Târlungeni – Petrolul Ploieşti (23.09.2015)

204

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi pariuri sportive Unirea Târlungeni – Petrolul Ploieşti (23.09.2015) – Formaţia ploieşteană va juca astăzi în deplasare cu Unirea Târlungeni, partida urmând însă să aibă loc pe Stadionul Tineretului din Braşov pentru a putea fi disputată în nocturnă.

Pentru Petrolul acest meci este ocazia ideală să vadă unde se află acum la nivelul ligii secunde. Foarte probabil “lupii” o vor întâlni pe Unirea şi la anul în eşalonul secund, dacă nu cumva formaţia din Târlungeni va retrograda. Petrolul este ultima clasată în Liga 1 cu doar două puncte iar în ultimele cinci meciuri oficiale n-a obţinut decât un egal. De notat că prahovenii au primit exact un gol în fiecare din ultimele patru partide disputate.
Echipa probabilă a Petrolului pentru acest meci: Pecanha – Beta, Benga, Genev, Faug-Porret – Ropotan, Marinescu, Farina, Varga, Zoubir – Moussa.

Unirea Târlungeni este într-o situaţie oarecum similară cu a Petrolului, aflându-se pe locul 12 în clasamentul Ligii 1. Ea a strâns trei puncte, dar doar din patru partide disputate. Sâmbătă a jucat la Mioveni, acolo unde a cedat la scor de neprezentare. În ciuda problemelor existente în campionat, Unirea a dispus la scor de Gloria Buzău în turul anterior al Cupei României, scorul final al acelui duel fiind 5:0.

După cum se poate observa mai sus Petrolul va alinia o echipă destul de puternică, cel puţin pentru un adversar care se află la retrogradare în liga secundă. Cu siguranţă Eusebiu Tudor vrea ca elevii săi să obţină un succes de moral şi ar trebui să-l obţină în condiţiile date. Nu vă recomand însă să mizaţi pe pronosticuri mai riscante, precum 2 pauză / 2 final, handicapuri etc.

Pont pariuri Unirea Târlungeni – Petrolul Ploieşti: Victorie Petrolul Ploieşti, cota 1.54 la Winmasters

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here