Ponturi pariuri Ungaria – România (04.09.2015)

331

euro2016Ponturi pariuri Ungaria – România (04.09.2015) – Nu cred că greşesc cu nimic dacă spun că meciul pe care România îl va disputa vineri de la ora 21:45 contra Ungariei poate fi considerat cel mai important din această campanie. În ciuda faptului că tricolorii sunt lideri în grupă aceştia pot ajunge pe trei în cazul unui eşec. Pe lângă această importanţă mai vorbim aici şi de o rivalitate şi cu siguranţă dacă noi, suporterii de rând ne dorim fără doar şi poate un succes, românii din Covasna şi Harghita îşi doresc de două ori mai mult ca Raţ şi compania să-i învingă pe maghiari.

Meciul Ungaria – România va putea fi vizionat la TV pe TVR 1. 

Trecând la fotbal să spunem că a şaptea naţională a lumii în clasamentul celor de la FIFA – hai să vă zic că este vorba de România că poate nu ştiţi – este lidera grupei F de calificare la EURO 2016. Selecţionata pregătiă de Anghel Iordănescu a acumulat 14 puncte şi are un punct peste nord-irlandezi şi trei în faţa maghiarilor. Restul echipelor n-au cum să ne mai dea emoţii.

În ciuda jocului modest pe care l-am practicat în 2015 am reuşit totuşi să obţinem un egal în Irlanda de Nord şi o victorie acasă cu Insulele Feroe. Partida cu insularii a fost însă una penibilă, actualul loc 7 din clasamentul FIFA fiind dominată pe final de o formaţie în rândul cărora se regăseau mai mulţi jucători pentru care vizita la Bucureşti reprezenta doar un simplu concediu. Chiar şi aşa, cu jocul nostru la hei rup, mai cu noroc, mai cu pupatul iconiţelor am ajuns la zece meciuri succesive fără vreun eşec. Ultima echipă care ne-a bătut a fost Algeria, într-un meci disputat în iunie 2014. În această campanie de calificare la EURO 2016 România n-a luat gol în partidele jucate în deplasare. De altfel Raţ şi compania sunt singurii din toate grupele acestor calificări care au primit doar un gol în primele şase etape.

Anghel Iordănescu este îngrijorat înainte de acest meci. Steliano Filip, Chiricheş şi Torje au acuzat unele probleme de sănătate. În plus Marica, Bogdan Stancu şi Florin Gardoş n-au fost convocaţi, iar Mihai Pintilii este suspendat.

Echipa probabilă a României (4-2-3-1): Tătăuşanu – Papp, Chiricheş, Moţi, Raţ – Prepeliţă, Hoban – Adi Popa, Sânmărtean, Chipciu – Keşeru.

Ungaria ocupă locul trei în grupă cu 11 puncte. Meciul este de două ori mai important pentru ea deoarece în cazul unui eşec, coroborat cu victoria Irlandei de Nord în Insulele Feroe şansele maghiarilor de a prinde locul secund ar deveni pur teoretice. Ungaria vine şi ea după două meciuri oficiale jucate în 2015 în care n-au primit gol. Şi această selecţionată a ajuns la patru dispute succesive fără vreun gol încasat, două dintre ele fiind cu Finlanda, iar una internă cu Grecia. Pe banca tehnică a maghiarilor va debuta astăzi Bernd Storck, el fiind adus în locul lui Pai Dardai, tehnician care a a ales să se concentreze exclusiv pe munca de la echipa de club, după ce o perioadă bună de timp a pregătit ambele formaţii în paralel. Despre Storck trebuie spus să singura experienţă la nivelul unei echipe mari a fost în Kazakhstan între 2008 şi 2010.

Echipa probabilă a Ungariei (4-4-2): Király – Fiola, Lang, Juhász, Kádár – Stieber, Priskin, Tőzsér, Dzsudzsák – Gera, Szalai

La conferinţa de presă premergătoare partidei Bernd Stock a declarat că va fi un meci foarte dificil deoarece Româna este o echipă puternică. Acesta este conştient că toată ţara aşteaptă o victorie, dar le cere elevilor săi să fie foarte disiplinaţi şi concentraţi.

Partida tur disputată în urmă cu nouă luni în România s-a încheiat indecis. Rusescu a deschis scorul în minutul 45, iar ungurii au egalat prin Dzsudzsak cu opt minute înainte de final. Să mai spun şi că în preliminariile pentru Cupa Mondială de anul trecut România a scos un egal spectaculos în Ungaria (2:2), după care a câştigat meciul de acasă la scor de neprezentare.

În mod normal văd un mare x aici şi să vă spun de ce. Pentru ambele echipe este important să nu piardă şi aici mă refer nu neapărat la motivele fotbalistice, ci la cele legate de rivalitatea la nivel de ţări. Acesta este însă un argument mai puţin solid, dar pe de altă trebuie să ne aşteptăm la un duel închis. România îşi doreşte clar să scoată acest egal pentru a sta peste maghiari, în timp ce Gera şi compania la cum au jucat în ultima vreme contra României sigur le-ar conveni şi lor un egal. În plus se întâlnesc două defensive greu de depăşit, ambele evoluând perfect pe faza de apărare în acest an. Aş miza astfel în primul rând pe sub 2.5 goluri, ca şi pronostic de bază, iar suplimentar aş juca x-ul.

Pont pariuri Ungaria – România: sub 2.5 goluri, cota 1.49 la Unibet

Pont pariuri cotă mare Ungaria – România: x final, cota 2.96 la Winmasters

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here