Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa C (etapa 4)

379

1966143_w2Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa C (etapa 4) – In grupa C a preliminariilor pentru EURO 2016 avem un lider surprinzator, Slovacia avand punctaj maxim dupa trei jocuri. Surprinde si mai mult acest bilant mai ales ca inca n-a intalnit cea mai slaba formatie din grupa, Luxemburg. Astazi avem doua favorite certe – Ucraina si Spania – si un joc in care slovacii pornesc cu prima sansa in Macedonia, dar care nu-i chiar usor.

  • Pronostic Luxemburg – Ucraina

Luxemburg a remizat in primul joc si s-a descurcat onorabil in Macedonia. Acum joaca al doilea succesiv acasa dupa cel pierdut clar in fata Spania. De partea cealalta ucrainienii n-au voie sa faca pasi gresiti pentru ca desi pareau a avea a doua sansa la calificare situatia li s-a complicat dupa esecul intern cu Slovacia. Chiar daca Ucraina inca nu ne-a oferit vreun meci de over 2.5 goluri in aceasta campanie credem ca astazi lucrurile vor sta putin mai diferit, pentru ca luxemburghezii n-au o organizare defensiva foarte buna si astfel Sydorchuk si compania pot face golaveraj.
Pronostic: peste 2.5 goluri la o cota de 1.833 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Macedonia – Slovacia

Macedonia n-a invins in aceasta campanie decat Luxemburgul si atunci cu emotii, dupa ce a fost condusa la pauza. A pierdut ambele meciuri mai dificile si astazi nu va avea un meci usor. Slovacii sunt pe val dupa ce au castigat primele trei jocuri, printre echipele infrante fiind si Spania. Jucatori ca Hamsik sau Sestak pot face diferenta in acest joc si-i vedem capabili sa ramana cu punctaj maxim si dupa acest joc.
Pronostic: victorie Slovacia la o cota de 1.80 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Spania – Belarus

Spania are doar sase puncte dupa primele trei jocuri din aceasta grupa. Pare a avea astazi o partida facila in fata unei echipe care n-a putut trece nici macar de Luxemburg. Probabil bielorusii vin la Huelva sa se apere si sa loveasca pe contra. Spaniolii au o echipa formata din jucatori care au tot disputat cate doua meciuri pe saptamana. In fata unei echipe care se va apara supra aglomerat credem ca nu-i va fi usor sa inscrie foarte mult, asa ca mizam pe faptul ca limita de trei goluri nu va fi depasita. In etapa trecuta, in Luxemburg, spaniolii au castigat cu 4:0, dar golul patru a venit tarziu, in minutul 88. Belarus vine si ea dupa un meci cu patru goluri, dar in care s-a prabusit pe final, era 1:1 in minutu 82, dar pana la urma s-a incheiat 1:3.
Pronostic: sub 3.5 goluri la o cota de 1.75 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa C a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here