Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa I (etapa 4)

500

1966143_w2Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa I (etapa 4) – Singura grupa formata din cinci echipe ne propune astazi un meci cu o favorita certa si un duel echilibrat.

  • Pronostic Portugalia – Armenia

Cristiano Ronaldo si compania au trei puncte dupa primele doua jocuri. Lusitanii ne-au oferit meciuri anoste, castigand in Danemarca cu 1:0, scor cu care cedase surprinzator acasa contra Albaniei. Armenii sunt codasii grupei, tot cu doua jocuri. In ambele au marcat, dar n-au reusit sa castige si sansele lor de a prinde chiar si locul trei sunt la fel de mici ca la inceputul preliminariilor. Portugalia n-a impresionat in primele jocuri si nu credem ca va face nici astazi un meci foarte spectaculos. Poate va castiga, dar in opinia noastra sansele ca acest lucur sa se intample in urma unui meci spectaculos sunt mici, asa ca mizam aici cu incredere destul de mare pe pronosticul sub 3.5 goluri.
Pronostic: sub 3.5 goluri la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Serbia – Danemarca

Mult mai interesant este meciul de la Belgrad, acolo unde sarbii vor sa obtina prima victorie din aceasta campanie, contra Danemarcei. Este o situatie ciudata in aceasta grupa, pentru ca Serbia a castigat cu 3:0 la “masa verde” meciul intrerupt cu Albania din etapa trecuta, dar in acelasi timp a fost penalizata cu trei puncte. Astfel are un singur punct si este nevoita sa forteze victoria astazi in fata primei clasate. Danezii detin sefia grupei doar datorita glaverajului, avand tot patru puncte ca si Albania, dar ambele au jucat deja trei partide. Exact un gol au inscris scandinavii, in medie, in cele trei meciuri din grupa. Astazi au o cota buna pentru cel putin un gol inscris si dupa esecul cu Portugalia (1:1) ii vedem capabili sa puncteze in fata unei echipe care a luat gol(uri) in toate meciurile (oficiale si amicale) jucate in 2014.
Pronostic: Danemarca peste 0.5 goluri la o cota de 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa I a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here