Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 2)

628

1966143_w2Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 2) – Cele trei partide din etapa a doua a grupei H a preliminariilor Campionatului European 2014 vor avea loc astazi de la ora 21:45.

  • Liechtenstein – Muntenegru

La acest meci n-avem cote decat pentru rezultatul final, cota avuta de muntenegreni fiind infima si la pariuri pe marcatori. Grei de prezis ceva in aceste conditii la duelul acesta. Daca jucati la alta casa de pariuri online atunci la o cota de 1.60 se poate paria pe victoria oaspetilor la minim doua goluri diferenta. Liechtenstein este totusi o echipa de amatori si in fata unor jucatori experimentati credem ca va pierde destul de clar.
Pronostic: Muntenegru -1.5

  • Moldova – Austria

La fel ca in primul joc cand cele doua formatii ne-au oferit meciuri cu sub 2.5 goluri goluri credem ca si astazi nu vom vedea prea mult spectacol. Moldova marcheaza greu in ultima perioada, ultima reusita venind tocmai in finalul lunii mai. Austrai este echipa mai valoroasa dar are si ea probleme pe faza ofensiva, dovada ca in 2014 are doar cinci goluri in patru jocuri disputate in 2014. In prima etapa a reusit o remiza interna cu Suedia (1:1). Austriecii vin in Moldova sa castige si posibil s-o faca dar la un scor echilibrat.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Sportingbet.ro

  • Suedia – Rusia

Cu sau fara Zlatan Suedia este o echipa care are probleme in jocurile de acasa. In campania pentru Mondial a pierdut ultimele trei jocuri interne, in fata Germaniei si Portugaliei, primind in acestea opt goluri. Rusia vine dupa un turneu final mondial dezamagitor, dar Capello a fost pastrat in functie. Rusii au un lot mai omogen, pentru ca toti jucatorii evolueaza in competitia interna. Ii vedem capabili sa faca un joc bun la Solna si sa profite de probabila absenta a lui Ibrahimovic.
Pronostic: sansa dubla x2, cota 1.45 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa G a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here