Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 4)

407

1966143_w2Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 4) – Grupa echilibrata in care patru echipe se lupta pentru primele doua locuri. Lidera, Austria, are meci greu astazi acasa cu Rusia. Moldova si Lichentenstein cauta prima victorie din campanie, iar in Muntenegru vom asista la revenirea lui Ibrahimovic dupa o accidentare.

  • Pronostic Austria – Rusia

Rusia a pierdut doua puncte mari acasa cu Moldova, asta dupa ce obtinuse o remiza in Suedia. Mult mai bun a fost parcursul Austriei in luna octombrie, castigand ambele jocuri la limita. Austria are doua puncte in fata rusilor, dar si avantajul de a nu fi jucat inca cu Liechtenstein. Foarte probabil la Viena vom avea parte de un meci echilibrat. Rusia n-a aratat un joc prea sigur si de acest lucru ar putea profita Janko si compania. Austriecii au marat de patru ori in aceasta campanie si doar o reusita a venit dupa pauza. Foarte probabil sa fie un meci cu sub 2.5 goluri, dar noi riscam putin si mizam pe minim un gol marcat de gazde pana in pauza.
Pronostic: Austria peste 0.5 goluri in prima repriza la o cota de 2.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Moldova – Liechtenstein

Mare favorita in acest duel Moldova ar trebui sa obtina prima victorie din grupa. Moldova nu castiga de sapte jocuri (inclusiv cele amicale), dar vine dupa un egal obtinut in Rusia. Acasa n-a mai castigat un meci oficial din octombrie 2013, cand trecea tot de o echipa modesta, San Marino (3:0). La fel ca in acel joc credem ca moldovenii nu vor lua gol. Mizam pe jocul ofensiv foarte slab al celor din Liechtenstein In ultimele zece deplasari oficiale Liechtenstein a marcat o singura data (in Bosnia la scorul de 0:4), iar in aceasta etapa desi a scos un egal nesperat acasa cu Muntenegru nu prea s-a apropiat de portile adverse.
Pronostic: Liechtenstein sub 0.5 goluri la o cota de 1.533 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Muntenegru – Suedia

Muntenegru a dezamagit in primul joc al acestei campanii, nereusind decat o remiza “alba” cu Liechtenstein, puncte care s-ar putea dovedi decisive la finalul campaniei de calificare. Vine dupa un esec cu Austria, astfel ca a avut o dubla de cosmar in luna octombrie. Suedia in schimb dupa egaluri in Austria si acasa cu Rusia a bifat primul succes din campanie, 2:0 acasa cu Liechtenstein. Revine astazi la suedezi Ibrahimovic si geniul atacantului lui PSG ar putea face diferenta. Ambele echipe ne-au oferit numai meciuri de under 2.5 goluri in aceasta campanie. Acum Muntenegru este obligata sa atace, ceea ce a aratat ca nu prea stie si credem ca suedezii vor profita de acest aspect si vor obtine victoria. Pentru siguranta va recomandam insa pronosticul de mai jos, caz in care daca meciul se trmina la egalitate primiti cota 1.
Pronostic: Suedia nici un pariu pe egal la o cota de 1.55 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa G a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here