Ponturi Romania Liga 1 – 17.10.2014

1014

cats7Ponturi Romania Liga 1 – 17.10.2014 – Dupa o pauza de 11 zile Liga 1 revine in aceasta seara. Prima partida a etapei cu numarul 11 va avea loc la Iasi intre CSMS si FC Botosani, un derby moldav important in mod special pentru ieseni. In al doilea meci Rapidul lui Rada n-are alta varianta decat victoria in partida cu FC Brasov.

  • 18:30 > CSMS Iasi – FC Botosani

Ultima clasata cu doar patru puncte CSMS Iasi a schimbat antrenorul in aceasta pauza competitionala. A fost adus Nicolo Napoli, dar italianul doar ce a reusit sa-si cunoasca jucatorii, nu poate schimba mare lucru in evolutia echipei. In acest sezon CSMS are acasa trei egaluri si doua esecuri, primind in trei jocuri mai mult de un gol. FC Botosani sta destul de bine, pe sapte, avand sapte puncte avans de primul loc retrogradabil. Trupa lui Grozavu nu pierde de patru etape. A jucat intr-un duel moldav si in runda trecuta, castigand la Piatra Neamt cu 0:1. Oaspetii nu iau goluri de doua runde, iesenii au un antrenor italian pe banca care probabil va aborda defensiv jocul din dorinta de a nu debuta cu stangul, astfel ca avem toate motivele ca sa credem ca acest joc va avea parte de maxim doua reusite.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro

  • 21:00 > Rapid Bucuresti – FC Brasov

Fara gol marcat in ultimele trei Rapidul a ajuns pe locul 15. Totusi distanta fata de primul loc neretrogradabil este de doar puncte si situatia inca nu este prea complicata. Adus pe banca tehnica dupa esecul cu Dinamo Marian Rada a avut doua saptamani la dispozitie pentru a-si pregati echipa asa cum doreste si ar trebui sa vedem o schimbare in bine in jocul echipei. Misiune grea pentru giulesteni pentru ca in fata lor se va afla FC Brasov, formatie care de patru runde nu pierde. “Stegarii” nu primesc gol de doua partide. Totusi in deplasare elevii luI Szabo inca n-au cunoscut gustul victoriei in deplasare, avand trei egaluri in cinci partide si o medie de doua goluri primite per joc. Sprijinita din spate de un public frenetic, care a fost cat pe ce sa nu-si poata favoritii la lucru, credem ca Rapid poate face in sfarsit un joc bun. Mergem pe mana giulestenilor cu returnare de miza in caz de egalitate.
Pronostic: Nici un pariu pe egal – Rapid la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe oricare rezultat final (1x2) la meciul Chelsea - Barcelona la cota 10. Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe victorie Bayern Munchen cu Besiktas la cota 15. Deschide cont aici >>
  3. Pariaza 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor de marti si primesti bonus 50 RON pentru a paria pe meciurile de miercuri. Insccrie-te la promotie AICI >>
  4. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  5. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here