Ponturi tenis 01.07.2019 propuse de Bmg

0

Luni este prima zi de iulie si in acelasi timp prima zi de Wimbledon. Eu am gasit cateva ponturi tenis in care am mare incredere si consider ca profitul este aproape. Citeste analizele de mai jos si vezi ce am jucat.

▶️ 1. Stan Wawrinka – Ruben Bemelmans  (01.07, 13:00)

Aici prevad un succes lejer al elvetianului, poate chiar in minim de seturi. Chiar nu vad cum ii poate face fata un adversar clasat in acest moment abia pe locul 171 in ierarhia ATP. Diferenta de valoare este evidenta si cred ca se va vedea inca din primele gameuri ale partidei.

Stan este favoritul, jucatorul mai tehnic si mai puternic, cu lovituri mai clare si un retur superior. Chiar nu cred ca va avea emotii intr-un joc pe iarba, suprafata care mi se pare ca i se potriveste de minune. Serveste extraordinar, returneaza excelent, iar reverul cu o mana pune presiune pe orice adversar.

Pont: Stan Wawrinka -1.5 seturi, cota 1.40; pariaza pontul aici >>>

▶️ 2. Kevin Anderson – Pierre Hughes Herbert (01.07, 13:00)

Eu prevad aici un duel mult mai echilibrat decat o arata cotele si nu cred ca meciul se va termina in minim de seturi. Avem fata in fata doi jucatori asemanatori ca stil, care servesc bine si sunt greu de rapus. Ma gandesc la seturi lungi si echilibrate.

Chiar daca Anderson este mare favorit, trebuie spus ca el a jucat doar doua meciuri pe iarba in acest sezon si ambele au avut set castigat de ambele parti. Nu vad de ce acum ar fi altfel. Francezul s-a miscat bine pe iarba in 2019, este un excelent jucator de dublu si asta il ajuta mult la fileu. Chiar il vad capabil sa ii ia set lui Kevin.

Pont: Peste 3.5 seturi, cota 1.75 (Propus de Bmg)

▶️ 3. Hubert Hurkacz – Dusan Lajovic  (01.07, 15:30)

Si aici ma astept la un meci mult mai echilibrat decat o arata cotele si consider ca vom vedea cel putin 3 seturi. Cota este excelenta. Nu inteleg de ce polonezul porneste mare favorit la pariuri, el fiind un tanar fara experienta la acest nivel. In afara de serviciu eu chiar nu vad la ce capitol este superior sarbului.

Lajovic este jucatorul mai bine clasat in ierarhia ATP, mi se pare mai bun in raliurile lungi si la deplasarea pe teren. Chiar este capabil sa ia un set aici si nu doar atat.

Pont: Peste 3.5 seturi, cota 1.67 (Propus de Bmg)

▶️ 4. Jeremy Chardy – Martin Klizan  (01.07, 17:30)

Nici aici nu sunt de acord cu cotele oferite la case de pariuri. Chiar il vad capabil pe slovac sa castige minim un set. Chardy nu a aratat nimic in acest an, iar la cele doua turnee jucate pe iarba a iesit de fiecare data devreme. Nu mai este la prima tinerete si jocul nu mai este la nivelul din urma cu cativa ani.

Klizan este mai bine clasat in ierarhia ATP, sta destul de bine la capitolul serviciu si stie jocul la fileu. Are calitate si cred ca va tine aproape de adversar.

Pont: Martin Klizan sa castige un set, cota 1.47 (Propus de Bmg)

▶️ 5. Su-Wei Hsieh – Jelena Ostapenko  (01.07, 20:00)

Aici eu o vad favorita la victorie pe letona, dar raman prudent si pariez ca ia minim un set in meci. Ostapenko nu a aratat rau pe iarba in 2019 si aceasta suprafata mi se pare ca o ajuta. Loviturile sale puternice din spatele terenului sunt mult mai eficiente, la fel ca si serviciul.

Hsieh nu a aratat nimic pe iarba la cele doua turnee jucate si nimic nu o recomanda. Mi se pare destul de imobila pe fundul terenului, mai trebuie sa exerseze jocul la fileu si voleul. Serviciul sau nu ma impresioneaza cu nimic, asa ca nu recomand ponturi pariuri pe ea.

Pont: Jelena Ostapenko +1.5 seturi, cota 1.44 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44

Stan Wawrinka - Ruben Bemelmans
Pronostic: Stan -1.5 seturiCota: 1.40
Kevin Anderson - Pierre Hughes Herbert
Pronostic: Peste 3.5 seturiCota: 1.75
Hubert Hurkacz - Dusan Lajovic
Pronostic: Peste 3.5 seturiCota: 1.67
Jeremy Chardy - Martin Klizan
Pronostic: Klizan un setCota: 1.47
Su-Wei Hsieh - Jelena Ostapenko
Pronostic: Ostapenko un setCota: 1.44Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here