Ponturi tenis 02.07.2019 propuse de Bmg

0

O noua zi plina de meciuri la Wimbledon, iar eu cred ca profitul nu este deloc departe cu ponturi tenis. Ca si ieri, am ales un numar de cinci pariuri in care am incredere foarte mare. Vezi mai jos analizele si cotele pe care ti le propun.

? 1. Joao Sousa (POR) – Paul Jubb  (02.07, 13:00)

Diferenta de calitate este foarte mare aici si se vede si in ierarhia ATP. Souza este clasat pe locul 69 in ierarhie, in timp ce adversarul sta pe locul 431 in acest moment. Asta spune multe si mi se pare normal ca portughezul sa se impuna chiar in minim de seturi. Imi iau totusi o matja de eroare de un set.

Jubb nu mi se pare ca exceleaza pe aceasta suprafata. La toate turneele jucate in acest sezon pe iarba a iesit din primele meciuri. Nu mi se pare ca serviciul il ajuta foarte mult in fata acestui gen de adversar care sta foarte bine la retur. Joao mi se pare mult mai mobil si mai indemanatic.

Pont: Joao Souza -1.5 seturi, cota 1.65 (Propus de Bmg)

? 2. Gilles Simon – Salvatore Caruso (02.07, 13:00)

Casele de pariuri recomanda aici ponturi pariuri pe francez si eu sunt de acord cu asta. Voi miza ca se impune la handicap de cel putin doua seturi. Ma bazez pe forma buna a lui Gilles si pe calitatea sa tehnica superioara.

Simon se descurca excelent pe iarba, se misca foarte bine pe fundul terenului si are o indemanara iesita din comun cand vine vorba de a-si pasa adversarul. In acelasi timp, este important de precizat ca sta pe locul 25 in clasamentul ATP, in timp ce Caruso nu este in top 100.

Pont: Gilles Simon -1.5 seturi, cota 1.60 (Propus de Bmg)

? 3. Dominic Thiem – Sam Querrey (02.07, 14:45)

Favoritul meu este clar aici si cred ca Thiem se va impune fara prea mari probleme. Este jucatorul in ascensiune, care vine dupa finala la Roland Garros si care mi se pare in general mult mai motivat.

Thiem conduce bilantul disputelor directe, este fara discutie jucatorul mai complet. Sta bine la serviciu, iar cu returul sunt sigur ca il va teroriza pe Querrey. Este net superior pe fundul terenului si foarte indemanatic la fileu. Sa nu uitam ca Dominic este si cu peste 60 de pozitii mai bine clasat in erarhia ATP.

ont: Victorie Dominic Thiem, cota 1.67 (Propus de Bmg)

? 4. Francis Tiafoe – Fabio Fognini (02.07, 17:30)

Eu chiar nu inteleg cotele oferite la pariuri aici si cred ca italianul se va impune destul de lejer. Fabio este jucatorul mai bine clasat in ierarhia ATP si tot el a castigat singura disputa directa. A facut un sezon bun si mi se pare fara discutie jucatorul mai complet. Serveste bine, da dovada de maiestrie din spatele terenului, iar la fileu are executii de finete.

Tiafoe nu m-a impresionat cu nimic in ultimul timp si nu il vad deloc bine. Jocul pe iarba nu pot spune ca i se potriveste. La Quens a iesit inca din primul tur, in timp ce la Hertogenbosch a fost eliminat in runda a doua. De fiecare data a fost batut de oponenti mai modesti decat Fognini.

Pont: Victorie Fabio Fognini, cota 2.30 (Propus de Bmg)

? 5. Yuichi Sugita – Rafael Nadal  (02.07, 17:30)

Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre aceasta disputa si astept un succes lejer al lui Nadal, in minim de seturi si game-uri putine. Diferenta de calitate este imensa. Sa nu uitam ca japonezul ocupa abia locul 274 in clasamentul ATP. Chiar nu vad cum poate face fata.

Nadal face un sezon minunat, serviciul plasat in ajuta foarte mult si pe iarba, mai ales ca adversarul este de mana a doua. Sugita este slab la serviciu si da poate peste cel mai bun retur din circuit. Ibericul are aici un meci la indemana si nu are de ca sa stea prea mult pe teren.

Pont: Rafael Nadal si sub 29.5 gameuri, cota 1.90 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44

Dominic Thiem - Sam Querrey
Pronostic: D. ThiemCota: 1.67
Gilles Simon - Salvatore Caruso
Pronostic: Simna -1.5 seturiCota: 1.60
Yuichi Sugita - Rafael Nadal
Pronostic: Nadal & sub 29.5 gameCota: 1.90
Joao Sousa (POR) – Paul Jubb
Pronostic: Sousa -1.5 seturiCota: 1.65
Francis Tiafoe - Fabio Fognini
Pronostic: FogniniCota: 2.30Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here