Ponturi tenis 03.07.2019 propuse de Bmg

0

Pentru ziua de miercuri am ales trei pariuri foarte bune si cred ca profitul va fi mai mare decat in zilele trecute. Aleg doi favoriti si un joc ce la prima vedere pare foarte echilibrat. Citeste mai jos analizele mele si vezi pariurile din care te poti inspira.

? 1. Stan Wawrinka – Reilly Opelka  (03.07, 13:00)

Eu chiar nu vad ce emotii poate avea aici favoritul caselor de pariuri, asa ca merg pe un succes la handicap de doua seturi al lui Stan. Diferenta de clasa mi se pare mare, iar de experienta la acest nivel nici ca se pune problema.

Wawrinka are un an 2019 foarte bun si arata excelent. Jocul pe iarba mi se pare ca i se potriveste de minune. Are lovituri extrem de puternice si lungi din spatele terenului, carora nu vad cum le poate face fata americanul.

Opelka are un an foarte slab, a pierdut trei din ultimele patru meciuri jucate si nimic nu il recomanda aici. Traieste doar din serviciu, iar asta nu este de ajuns cand il ai in fata pe Stan.

Pont: Stan Wawrinka -1.5 seturi, cota 1.42 (Propus de Bmg

? 2. Su-Wei Hsieh – Kirsten Flipkens (03.07, 13:00)

Eu merg aici pe un succes al asiaticei, care mi se pare jucatoarea mai completa si cu un bagaj mai mare de lovituri castigatoare. Hsieh serveste mai bine, este mult mai inteligenta in joc si chiar are toate armele necesare pentru a face diferenta. A trecut ieri cu stil de Ostapenko, iar asta ii da mare incredere.

Flipkens este de mult iesita din forma, o gasim acum abia pe locul 103 in clasamentul WTA si nimic nu o recomanda in fata unei adversare ce face un an 2019 destul de bun.

Pont: Victorie Su-Wei Hsieh, cota 1.47 (Propus de Bmg)

? 3. Benoit Paire – Miomir Kecmanovic (03.07, 13:45)

Eu ma gandesc aici la un meci extrem de echilibrat, asa cum de altfel o arata si cotele la pariuri. Cred ca vom vedea cel putin patru seturi, de la doi jucatori care se descurca foarte bine pe iarba.

Paire este favoritul si pare greu de crezut sa nu castige macar un set. Iarba ii aplifica punctele forte, cum ar fi serviciul. Are totusi un fata un sarb extrem de tenace, in ascensiune, care a jucat foarte bine pe iarba in acest an 2019. Mionir mi se pare mai mobil de pe fundul terenului, mai bun in raliurile lungi, asa ca nu vad de ce nu ar lua un set.

ont: Peste 3.5 seturi, cota 1.47 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 50.9%
Castigate: 28/55

Stan Wawrinka - Reilly Opelka
Pronostic: Wawrinka -1.5Cota: 1.42
Su-Wei Hsieh - Kirsten Flipkens
Pronostic: Victorie HsiehCota: 1.47
Benoit Paire - Miomir Kecmanovic
Pronostic: Peste 3.5 seturiCota: 1.47Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
21 din 3462%+514.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here