Ponturi tenis 04.08.2023

Scris de Laur198504/08/2023

O noua saptamana plina de tenis incepe luni, cu turnee importante in desfasurare, este vorba de turneele ATP Kitzbuhel (zgura), Los Cabos (hard) si turneul WTA Praga + turneul mixt de la Washinghton (hard).

Dintre meciurile care se disputa pe 04.08.2023, tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera in acest articol cele mai bune ponturi ale zilei. Mult succes!

Laslo Djere – Dominic Thiem ponturi pariuri

Semifinalele turneului de la ATP – SIMPLU: KITZBUHEL (AUSTRIA), ZGURĂ ni-i aduc fata in fata pe Laslo Djere si Dominic Thiem doi jucatori ce se afla intr-o forma foarte buna pe aceasta suprafata.

Cei doi jucatori se ajuta foarte mult de propriul serviciu, servesc tare si detin un serviciu care ii poate scoate din mari incurcaturi.
14 asi a servit in turneu Laslo Djere, avand o medie de 4,6 asi per partida in acest turneu. Djere a primit si 8 asi in acest turneu avand o medie de 2,6 asi per partida primiti.

De cealalta parte Thiem este un jucator foarte bun la serviciu care serveste in mare parte la „T”, dar si cu un serviciu slice spre exterior.
Acesta are o medie de 7,3 asi per partida in acest turneu si o medie de 8 asi primiti in meci.
Cu aceste statistici la serviciu si retur, cred cu tarie ca se vor da 8 asi in aceasta partida.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Laslo Djere – Dominic Thiem
Pronostic: 
8+ asi in partida
Cota: 
1.65

Tomas Martin Etcheverry – Sebastian Baez ponturi pariuri

Semifinalele turneului de la ATP – SIMPLU: KITZBUHEL (AUSTRIA), ZGURĂ ne ofera duelul dintre Tomas Martin Etcheverry si Sebastian Baez.Cei doi jucatori au avut un turneu destul de bun, Tomas Martin Etcheverry pierzand doar un singur set pana in acest moment, impotriva lui Galan, in timp ce Sebastian Baez vine dupa trei meciuri jucate aici fara a pierde vreun set, in sferturi l-a invins pe Molcan cu un 2-0 scurt.

Baez nu este tocmai un jucator care sa straluceasca la serviciu, in partida cu Molcan nu a servit niciun as, in tot turneul a servit doar 6 asi, 5 dintre ei fiind in primul tur impotriva lui Medjedovic.Tomas Martin Etcheverry este un jucator bun la retur, destul de inalt si cu brate lungi, zgura de aici fiind una mai lenta care incetineste serviciul.

Chiar daca Baez nu straluceste la serviciu, are si el un serviciu bun, dar nu un serviciu care poate face 2 asi impotriva lui Tomas Martin Etcheverry.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Tomas Martin Etcheverry – Sebastian Baez
Pronostic: 
Sub 1.5 asi in partida Sebastian Baez
Cota: 
1.57

Grigor Dimitrov – Ugo Humbert ponturi pariuri

Dimitrov vine dupa o partida extrem de buna in fata lui Ruusuuvuori, meci in care nu i-a oferit nici-o sansa adversarului sau, partida castigata cu scorul de 2-0 la seturi. Bulgarul a fost extrem de solid la serviciu in acea partida, pierzandu-si doar o singura data serviciul.

Humbert a avut parte de un meci foarte greu in primul tur împotriva lui Kokkinakis, meci in care si-a pierdut serviciul de trei ori si a oferit 10 mingi de break. In turul precedent a avut o partida putin mai ușoară impotriva lui Watanuki, meci in care s-a impus in minimum de seturi.

Am urmarit jocul celor doi jucatori, Grigor are cel putin un nivel peste Humbert. Este un jucător foarte agil in teren, serveste bine, iar in defensiva se descurca foarte bine. Humbert este un jucator care se bazeaza in mare parte pe serviciu si pe forta loviturilor, el este un jucator înalt si destul de rigid, deplasarea in teren fiind una mai greoaie.
Grigor il conduce cu scorul de 2-0 pe Humbert la meciurile directe. Cred ca Dimitrov o sa faca o partida buna si o sa treaca in turul urmator dupa aceasta partida.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Grigor Dimitrov – Ugo Humbert
Pronostic: 
Castiga Grigor Dimitrov
Cota: 
1.53
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Apoqp
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
5 din 13
PROCENTAJ
38%
UNITĂȚI
+435
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: