Ponturi tenis 05.08.2023

Scris de Laur198505/08/2023

O noua saptamana plina de tenis incepe luni, cu turnee importante in desfasurare, este vorba de turneele ATP Kitzbuhel (zgura), Los Cabos (hard) si turneul WTA Praga + turneul mixt de la Washinghton (hard). Dintre meciurile care se disputa pe 04.08.2023, tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera in acest articol cele mai bune ponturi ale zilei. Mult succes!

Taylor Fritz – Tallon Griekspoor ponturi pariuri

Un meci destul de spectaculos ne asteapta in america la turneul ATP din Washington. Fritz, favoritul publicului il intalneste pe Tallon Griekspoor, un jucator destul de talentat cu lovituri bune.
Peste 2,5 break-uri in aceasta partida eu zic ca este cel mai bun pariu pe care il puteam gasi. Ambii find jucatori buni la serviciu, dar si la retur. Fritz a oferit destul de multe mingi de break adversarilor sai pana in acest moment, iar Griekspoor si-a pierdut doar de doua ori serviciul in acest turneu.

Sunt de parere ca presiunea publicului, dar si jocul bun la retur al lui Fritz o sa ne aduca un pariu castigator in aceasta partida. Griekspoor nefiind nici el un jucator rau la retur, cred cu tarie ca o sa obtina si el cel putin un break in aceasta partida.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Taylor Fritz – Tallon Griekspoor
Pronostic: 
Peste 2.5 break-uri in meci
Cota: 
1.62 @

Grigor Dimitrov – Daniel Evans ponturi pariuri

Dimitrov este jucatorul conceput pentru aceasta suprafata, pentru hard, fiind un jucator foarte,foarte bun pe aceasta suprafata. Daniel Evans fiind si el un jucator destul de bun pe hard, dar cu multe lacune in joc. Bulgarul Dimitrov are prima sansa in aceasta partida si sunt sigur ca o sa castige aceasta partida. Evans cu siguranta nu o sa cedeze cu un dublu 6-2, 6-2 sau un scor mult mai slab. Dimitrov are puterea si forta la retur sa castige aceasta partida in minimum de seturi, avand si avantajul unui tur liber, a beneficiat de abandoul lui Humber, fiind jucatorul mult mai odihnit pentru aceasta partida. Un 6-3, 6-2 este foarte probabil in aceasta partida.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Grigor Dimitrov – Daniel Evans
Pronostic: 
Castiga Dimitrov si peste 16.5 game-uri in meci.
Cota: 
1.50 @

Cori Gauff – Liudmila Samsonova ponturi pariuri

Cori Gauff si Liudmila Samsonova se intalnesc in a-2a semifinala a zilei de la Washington incepand cu ora 22:15. Ambele jucatoare au practicat un joc foarte solid in acest turneu, castigand toate meciurile din acest turneu in minimum de seturi (2-0). Cele doua adversare din aceasta seara s-au mai intalnit de 2 ori in meciurile directe, in ambele meciuri fiind 3 seturi si in ambele meciuri s-a depasit linia de 21 de game-uri.

Sunt sigur ca o sa fie un meci echilibrat cu multe puncte spectaculoase si posibil un meci cu 3 seturi. Cele doua se cunosc destul de bine si cu siguranta niciuna dintre cele doua nu o sa cedeze usor in aceasta partida.Cred ca linia de 20.5 game-uri o sa fie atinsa in aceasta partida destul de usor.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Cori Gauff – Liudmila Samsonova
Pronostic: 
Peste 20.5 game-uri in meci.
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: