Ponturi tenis 06.07.2019 propuse de Bmg

0

Am mers foarte bine pe tenis in ultimul timp si vineri am avut 5/5 ponturi verzi. Cred ca profitul este aproape si sambata. Am ales cateva pariuri interesante, la cote mari. Vezi mai jos analizele si pronosticurile propuse.

Ponturi pariuri Tennys Sandgren – Fabio Fognini (ora 13:00)

Chiar daca Fognini porneste mare favorit, sa stii ca eu nu am deloc incredere in el. Nu este chiar un jucator de zgura, la serviciu nu exceleaza si se stie ca el este oricum extrem de inconstant. Sunt sigur ca va avea probleme si nu se va impune usor. In primele doua tururi aici ne-a oferit de fiecare data meciuri de cinci seturi.

Sandgren are ca suprafata preferata iarba si asta s-a vazut in turul anterior, cand l-a batut pe Simon. Ambele meciuri ale lui au avut cel putin patru seturi. Exceleaza la serviciu si are calitatea sa ii puna mari probleme italianului. Sunt sigur ca va lua set.

Pont: Peste 35.5 gameuri-uri @ 1.62; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Lucas Pouille – Roger Federer  (ora 17:00)

Eu cred ca favoritul elvetian va avea mult de munca aici si astept un meci mai lung decat anticipeaza bookmakerii. Cred ca handicapul la total game-uri trebuie atacat.

Avem fata in fata doi jucatori care stau foarte bine la serviciu. Daca despre forta lui Roger nu mai este nimic de spus, trebuie precizat ca Puille inca nu a pierdut set la Wimbledon si jocul sau pe iarba arata excelent.

Lucas Puille este clasat pe locul 28 ATP si deci, cel putin pe hartie, poate pune probleme oricui. Il vad capabil sa ia aici un set, mai ales ca Roger a aratat si ceva slabiciuni in primele doua tururi.

Pont: Peste 31.5 gameuri-uri @ 1.75; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Jo-Wilfried Tsonga – Rafael Nadal (ora 18:00)

Un alt meci echilibrat mi se pare acesta, intre doi jucatori extrem de experimentati, care rezista bine sub presiune si care consider ca ne pot oferi un meci lung si spectaculos.

Rafa a aratat foarte bine pana cum la Wimbledon, este favoritul si pana la urma va castiga. Ne-a oferit doua seturi cu prelungiri ieri la meciul cu Kyrgios, jucator exact de profilul lui Jo. Nu m-ar mira sa se repete istoria, mai ales ca francezul este mult mai complet decat Kyrgios.

Tsonga exceleaza la serviciu si s-a vazut asta in tururile precedente. Cu greu ii poate face Rafa break, asa ca sunt sanse ca pariul sa fie verde chiar si in trei seturi. Meciul pentru Nadal este mult mai greu decat o arata cotele.

Pont: Peste 35.5 gameuri-uri @ 1.70; pariaza pontul aici >

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 54.8%
Castigate: 23/42

Sandgren - Fognini
Pronostic: peste 35.5 game-uriCota: 1.62
Pouille - Federer
Pronostic: peste 31.5 game-uriCota: 1.75
Tsonga - Nadal
Pronostic: peste 35.5 game-uriCota: 1.70Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
18 din 2962%+500.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here