Ponturi tenis 06.02.2021

0

Ziua precedentă a fost una destul de bună și sperăm să continuăm pe aceeași lungime de undă, cu ponturile oferite din cadrul competițiilor din Australia: Great Ocean Road Open, Murray River Open, ATP Cup (ATP), respectiv Gippsland Trohpy, Grampians Trophy și Yarra Valley Classics (WTA).

Pronosticuri tenis 6 februarie 2021

Bzc Promo
ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 50%
Castigate: 8/16
O cotă foarte bună care merită jucată este cea pentru minim 1 set câștigat de Kerber în fața lui Sakkari, având în vedere următoarele argumente:

În primul rând, Maria are un complex în fața nemțoaicei, fiindcă n-a reușit să câștige nici măcar un set în cele 2 dispute directe de până acum, fie că s-au întâlnit pe zgură, fie pe hard.

În al doilea rând, Angelique a început în forță acest an și chiar dacă pornea cu a 2-a șansă atât în primul tur în fața Katerinei Siniakova, cât și în optimile de finală, împotriva lui Ons Jabeur, ea a controlat partidele din primul set și până la final, așa că este într-o formă excelentă.

Sakkari a jucat un singur meci, în fața lui Fernandez, însă nivelul acesteia nu se compară cu cel al lui Kerber, așa că va avea un meci foarte greu ocupanta locului 22 în clasamentul WTA.

Maria Sakkari - Angelique Kerber (ora 02:00)
Pronostic: Minim 1 set KerberCota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele va fi cel dintre Jannick Sinner și Karen Khachanov, unde cred că vom vedea puține șanse de break în primul set și respectiv egalitate după primele 6 game-uri, scor 3-3.

Atât Jannick, cât și Karen, sunt 2 tenismeni care preferă suprafețele rapide, lovesc în forță, cu viteză și sunt adepții schimburilor scurte de mingi.

Amândoi și-au pierdut foarte greu serviciul în primul set al celor 3 partide de până acum: Sinner n-a cedat niciun set și a cedat un singur game pe propriul serviciu în cele 3 meciuri, în timp ce Khachanov a pierdut un set, în sferturi, însă pe parcursul competiției la fel ca și oponentul său, și-a pierdut serviciul o singură dată.

Jannick Sinner - Karen Khachanov (ora 05:00)
Pronostic: Scorul după primele 6 game-uri (Set 1): 3-3Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
1 din 1100%+140.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here