Ponturi tenis 08.01.2021

0

Dacă la Delray Beach, intră în scenă jucători cunoscuți precum Ivo Karlovic sau Frances Tiafoe, la competiția de la Abu Dhabi toate jucătoarele au participat în runda inaugurală, așa că astăzi avem parte de meciuri din turul secund.

Ponturi tenis 8 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Mizez pe un debut de partidă foarte echilibrat între veteranul Ivo Karlovic și experimentatul Pablo Andujar, unde vom avea parte de egalitate după primele 6 game-uri. Chiar dacă Andujar este zgurist la bază, are peste 130 meciuri jucate pe hard outdoor, iar vârsta îi asigură un alt avantaj.

Atât Ivo, cât și Pablo, vor juca primul meci din acest an, așa că nu-l văd pe niciunul să forțeze încă din debutul partidei. Croatul este cunoscut pentru serviciul său aproape imposibil de returnat, dar și pentru procentajul modest avut la capitolul retur.

Sunt 2 tenismeni cu multă experiență în circuit, știu cum să gestioneze momentele dificile și prevăd un meci echilibrat, la fel cum a fost și precedenta întâlnire dintre cei doi, scor 6-7, 4-6.

Ivo Karlovic - Pablo Andujar (ora 1:00, 09/01)
Pronostic: Scorul după primele 6 game-uri: 3-3 Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ocupantul locului 74 în clasamentul ATP, Cameron Norrie, va avea o misiune facilă în runda inaugurală de la Delray Beach, unde-l va înfrunta pe Aragone, tenismen situat pe poziția 299 și care este beneficiarul unui wild-card.

Aragone a avut un an 2020 foarte slab, având în vedere că a avut mai multe înfrângeri decât victorii (17 față de 13), comparativ cu britanicul Norrie care a fost decent, câștigând 26 partide din 46 disputate.

Nu-l văd pe Cameron să piardă set în acest duel, mai ales dacă luăm în calcul că el cunoaște această suprafață, fiind la cea de-a treia participare, în timp ce oponentul său va debuta la acest turneu. Anul trecut, Norrie a trecut de calificări și s-a oprit în optimile de finală, așa că sunt șanse mari să repete acest scenariu și în 2021.

Cameron Norrie - JC Aragone (ora 21:30)
Pronostic: 2-0 Norrie Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
O confruntare ce se anunță a fi foarte echilibrată este cea dintre perechile formate din Hurkacz / Isner și frații Harrison, din cadrul optimilor de finală ale turneului de dublu de la Delray Beach. Astfel, am mizat pe un prim set cu minim 10 game-uri disputate.

Cuplul polonezo-american este cunoscut pentru calitățile avute la serviciu în cadrul competițiilor de simplu, Hubert și John fiind 2 dintre tenismenii cu cel mai bun și cel mai puternic serviciu din circuitul ATP. Astfel, mi-e greu să cred că adversarii lor vor reuși să facă vreun break în prima parte a întâlnirii.

De partea cealaltă, avantajul celor 2 Harrison este acela că formează o pereche mult mai omogenă, având 20 de partide împreună de-a lungul ultimilor ani, iar acest lucru va suplini forța oponenților la capitolul serviciu. Este început de an, așa că mă aștept să-și intre mai greu în ritm cele 2 cupluri și să nu forțeze pe serviciul adversarilor încă din debutul partidei.

Hurkacz / Isner - Harrison / Harrison (ora 23:00)
Pronostic: Peste 9.5 game-uri în primul set Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here