Ponturi tenis 10 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 10 iunie 2019 – In acest articol iti ofer ceva cote extrem de atractive pentru luni din tenis. Incep turneele pe iarba, iar eu cred ca le putem anticipa destul de bine.

Ma axez pentru aceasta zi exclusiv pe competitiile baietilor. Am gazit ceva meciuri care consider ca ne vor aduce profit. Citeste in continuare analizele si vezi pariurile pe care le joc.

Pont Jurij Rodionov – Taylor Harry Fritz (10.06, 12:00)

Aici eu astept un duel mult mai echilibrat decat o arata cotele. Sa nu uitam ca este debutul sezonului pe iarba si va mai dura pana ce jucatorii se vor obisnui. Pana atunci, consider ca putem asista si la ceva surprize. Aici, Rodionov cred ca va da o replica buna, cel putin in startul meciului. Spre deosebire de adversarul sau, el a jucat deja un meci pe iarba si a aratat ca serveste excelent. Ma bazez pe asta si nu il vad sa isi piarda serviciul prea repede.
Chiar daca are prima sansa, Fritz nu exceleaza ca si deplasare pe teren, asa ca va fi greu sa faca break. Nu pot spune ca returul este punctul sau forte si ma bazez pe asta.
Avem fata in fata doi jucatori masivi, care servesc bine si sunt sigur ca austriacul va tine aproape pe debutul de meci.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.80 (Propus de Bmg)

Pont Mischa Zverev – Jo-Wilfried Tsonga (10.06, 12:00)

Nici aici nu sunt de acord cu cotele oferite la case de pariuri si sunt sigur ca favoritul va avea viata grea. Tsonga a facut pana acum un sezon extrem de modest si nimic nu il recomanda pentru o victorie foarte clara. Nu il vad deloc bine contra unui adversar ce va fi impins de la spate din tribune.
Mischa este un specialist al acestei suprafete, pe care o asteapta tot sezonul pentru a mai urca in ierarhie. Serveste excelent si este mult mai bun la fileu decat adversarul. In aceste conditii, cred ca va tine aproape.
Avem fata in fata doi jucatori maxivi, apropiati si in clasamentul ATP, care exceleaza la serviciu si imi pare greu de crezut ca break-ul sa vina repede. Cota de mai jos mi se pare de atacat.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.55 (Propus de Bmg)

Pont Robin Haase – Ugo Humbert (10.06, 15:30)

Aici este greu de gasit un favorit si la fel ca in meciurile de mai sus, astept un debut calm, cu game-uri castigate pe propriul serviciu.
Avem doi jucatori puternici, care au ca si punct forte serviciul. Pe o asemenea suprafata rapida asta conteaza foarte mult si cel putin in primele minute, nu cred ca se va face break. Ma bazez si pe faptul ca niciunul dintre ei nu se poate spune ca exceleaza ca si deplasare pe teren sau la retur.
Haase este favoritul, insa au trecut anii si pe este el, iar contra unui tanar din noul val poate avea probleme. Humbert este un stangaci de 1.88, cu o forta extraordinara la serviciu. Francezul se misca bine si la fileu, asa ca echilibrul se va rupe destul de greu.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.60 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 53.8%
Castigate: 21/39

Robin Haase - Ugo Humbert
Pronostic: 2-2 după primele 2 gameCota: 1.60
Jurij Rodionov - Taylor Harry Fritz
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameuriCota: 1.80
Mischa Zverev - Jo-Wilfried Tsonga
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameuriCota: 1.55Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here