Ponturi tenis 10.01.2021

0

După eliminarea unor favoriți precum Sam Querrey (ATP Delray Beach) sau Karolina Pliskova (WTA Abu Dhabi), cele 3 turnee aflate în desfășurare își continuă disputele și va fi interesant să vedem unde vor apărea surprize.

Ponturi tenis 10 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Ajuns la incredibila vârstă de 42 de ani, veteranul Karlovic nu se lasă și s-a impus în primul tur de la Delray Beach, în fața lui Andujar. Mă aștept să joace bine și în turul secund, unde îl va înfrunta pe Quiroz, un tenismen aflat pe locul 293 în clasamentul ATP.

Am mizat pe un prim set încheiat după minim 12 game-uri, fiindu-mi greu să cred că vreunul va reuși să facă break pe serviciul oponentului. Sunt deja intrați în ritmul competiției, așa că n-ar avea nevoie de foarte mult timp de acomodare pentru debutul de meci.

Dacă Ivo compensează cu serviciul incredibil, Roberto vine după 3 victorii consecutive în minimul de seturi, fiind nevoit să joace în cadrul calificărilor acestei competiții. Singura partidă directă dintre cei doi ne-a adus tie-break în primul set, așa că anticipez un scenariu asemănător.

Roberto Quiroz - Ivo Karlovic (ora 17:00)
Pronostic: Peste 10.5 game-uri în primul set Cota: 2.20

Click aici pentru a paria acest pronostic
Principalii favoriți de la Antalya, din cadrul competiției de dublu, consider că mai mult ca sigur își vor respecta acest statut în faza sferturilor de finală și se vor impune în minimul de seturi împotriva perechii formată din Bashilashvili / Begemann.

Vorbim totuși de 2 tenismeni cu mare experiență și totodată într-o formă excelentă, luând în calcul că Mektic se află pe locul 8 în clasamentul ATP la dublu, în timp ce Pavic se poziționează pe locul 4. Mă aștept de la cei doi să formeze unul dintre cele mai redutabile cupluri de dublu din acest an.

De partea cealaltă, nu pot spune același lucru, având în vedere că Bashilashvili nu este nici în primii 250 jucători ATP la dublu, iar coechipierul său se află pe locul 91. Aceștia s-au impus în optimi în minimul de seturi, însă au întâlnit un cuplu necunoscut, format din Akkoy și Turker.

Mektic / Pavic - Bashilashvili / Begemann (ora 12:00)
Pronostic: 2-0 Mektic / Pavic Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un duel ce se anunță foarte echilibrat în faza optimilor de finală de la Delray Beach va fi cel dintre britanicul Cameron Norrie și francezul Adrian Mannarino. Chiar dacă experiența este de partea lui Adrian, am ales să mizez pe un prim set câștigat de Cameron.

Nu mai puțin de 3 confruntări directe au avut loc până în prezent între ocupanții locurilor 74 și 34 în clasamentul ATP, britanicul conducând la acest capitol cu 2-1. Fie că a fost vorba de zgură sau hard outdoor, Norrie s-a impus de fiecare dată în primul set al celor 3 dispute, așa cum mă aștept să se întâmple și în acest meci.

Mannarino a beneficiat de statutul de favorit, n-a jucat niciun meci la Delray Beach în acest an, în timp ce Norrie a luat parte deja la 2 meciuri, ambele câștigate în minimul de seturi. Fiind deja intrat în ritm, îl văd pe acesta să înceapă tare acest meci și să se impună în prima parte a confruntării.

Cameron Norrie - Adrian Mannarino (ora 17:00)
Pronostic: Primul set - Norrie Cota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here