Ponturi tenis 11 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 11 iunie 2019Ponturi tenis 11 iunie 2019 – Am inceput excelent saptamana si ieri am castigat toate cele trei ponturi propuse pe tenis.

Pentru marti vin tot cu 3 pariuri, toate din competitia masculina de la Stuttgart. La fel ca si ieri, aleg acelasi tip de pronostic la game-uri. Citeste in continuare analizele mele.

Pont Gael Monfils – Steve Johnson (11.06, 16:00)

Eu astept aici un meci mult mai echilibrat decat o arata cotele si sunt sigur ca cel putin in startul jocului, americanul va tine aproape. Nu cred ca se va face break in primele 4 game-uri, mai ales ca ambii jucatori vor fi proaspeti din punct de vedere fizic.
Avam fata in fata doi oameni care servesc foarte bine si ma bazez pe asta. Gael exceleaza la acest capitol si chiar nu cred ca poate avea probleme pe propriile servicii. De partea cealalta, Johnson mi se pare genul de jucator care rezista bine pe iarba. La serviciu arata bine, la fileu este indemanatic, asa ca aceasta cota de mai jos mi se pare de atacat.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.62 (Propus de Bmg)

Pont Peter Gojowczyk – Gilles Simon (11.06, 14:40)

Si aici consider ca avem un duel tare echilibrat si aleg acelasi pariu precum cel de mai sus. Chiar daca Simon este mult mai bine clasat in ierarhia ATP, iarba mi se pare ca i se potriveste mai mult neamtului.
Cu siguranta ca Peter isi poate tine serviciul in primele doua gameuri. Este superior la acest capitol adversarului si are iarasi un plus la fileu. Sunt atuurile care recomanda orice jucator pe aceasta suprafata. Va fi greu sa isi piarda serviciul inca din start, mai ales in fata propriilor suporteri.
De partea cealalta, Simon, este unul dintre putinii francezi care se adapteaza foarte bine jocului pe iarba. Nu serveste foarte puternic, dar gaseste unghiuri imposibile si cred ca nu va avea emotii pe propria serva in debutul partidei.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.83 (Propus de Bmg)

Pont Ernests Gulbis – Felix Auger Aliassime (11.06, 12:00)

Ernest este unul dintre jucatorii care asteapta tot sezonul aceste turnee pe iarba. Suprafata verde il avantajeaza foarte mult, el fiind unul dintre oamenii cu servicii de mare viteza. Va fi greu sa i se faca break in debutul meciului, mai ales ca este extrem de tehnic la fileu. Loveste puternic din spatele terenului, are multa experienta si este capabil de surprize oricand.
Canadianul are si el ca punct forte serviciul. In aceste conditii, cota de mai jos mi se pare un adevarat value-bet ce nu trebuie ratat.
Pe langa faptul ca avem fata in fata doi jucatori de servciu, trebuie spus ca niciunul dintre ei nu exceleaza la retur. Sunt sigur ca nu voi avea emotii cu un astfel de pariu.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.70 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 53.6%
Castigate: 15/28

Gulbis - Aliassime
Pronostic: 2-2 după 4 gameCota: 1.70
Monfils vs Johnson
Pronostic: 2-2 după primele 4 gameCota: 1.62
Peter Gojowczyk - Gilles Simon
Pronostic: 2-2 după primele 4 gameCota: 1.83Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here