Ponturi tenis 12 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 12 iunie 2019 – 5/6 pariuri castigatoare ti-am propus pe tenis in primele doua zile ale saptamanii. Vezi ce am jucat astazi.

Am facut ceva profit cu meciurile de Stuttgart pana acum, dar de data aceasta combin si vei vedea si un pariu atipic de la meciul Monicai Niculescu. Sansele sunt mari pentru toate cotele, asa ca citeste analizele de mai jos.

Pont Jo-Wilfried Tsonga vs Milos Raonic (12.06, 13:30)

Extrem de echilibrata mi se pare aceasta disputa si nu vad pe niciunul dintre cei doi jucatori sa poata castiga 4 gameuri la rand.
Avem fata in fata poate doi dintre cei mai puternici oameni din turneu la serviciu. Ambii au o forta nativa si cu greu se va face break. Asta s-a vazut si in primele lor meciuri la Stuttgart si imi da incredere.
Raonic a servit 31 de asi cu Popyrin ieri si a avut un super procentaj de 94% puncte castigate cu prima minge. Tsonga a avut si el aproape 90% la acelasi capitol cu Zverev in primul tur, meci in care nu a cedat game pe propria serva.
Ambii jucatori sunt si destul de greoi in deplasare, la retur nu exceleaza si asta ajuta un pariu ca al meu.

Pont: Nr. game-uri castigate consecutiv : Sub 3.5, cota 1.55 (Propus de Bmg)

Pont Monica Niculescu vs Tatjana Maria (12.06, 15:30)

Compatrioata noastra porneste cu a doua sansa aici si eu cred ca va avea viata grea. Nu o vad deloc bine pe partea de serviciu si cred ca poate face cel putin doua duble. Asa cum probabil stiti cu totii, serviciul este poate cea mai slaba componenta din jocul Monicai.
Nemtoaica este o jucatoare de forta din spatele terenului, mai bine clasata in ierarhia WTA, care va pune mare presiune la retur. Fiind vorba de un joc pe iarba, Niculescu va trebui cu siguranta sa riste mult pe a doua minge la serviciu si sunt sigur ca greselile vor aparea.
Fiind vorba despre un handicap asiatic, trebuie precizat ca primesc banii inapoi la fix o dubla greseala comisa.

Pont: Monica Niculescu duble greseli : Peste 1 (HA), cota 1.87 (Propus de Bmg)

Pont Lucas Pouille vs Daniil Medvedev (12.06, 18:30)

Foarte echilibrata mi se pare aceasta disputa si cota de mai jos mi se pare un value-bet. Cei doi sunt foarte apropiati si in ierarhia ATP, deci de valori sensibil egale. Nu vad sa se poata face doua break-uri consecutiv.
Chiar daca porneste cu a doua sansa, Pouille este jucatorul mai bun la serviciu. S-a vazut asta si in meciul sau anterior, cand a servit o multime de asi. Ma bazez pe asta si sunt sigur ca va tine aproape.
Desi rusul porneste favorit, el este la primul meci pe iarba si dureaza pana se va acomoda. Nu cred ca va face diferenta prea usor.

Pont: Nr. gameuri castigate consecutiv : Sub 4 (HA), cota 1.65 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 53.8%
Castigate: 21/39

Tsonga - Raonic
Pronostic: sub 3.5Cota: 1.55
Niculescu - Maria
Pronostic: Niculescu peste 1 dubleCota: 1.87
Pouille - Medvedev
Pronostic: Sub 4 game consecutivCota: 1.65Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here