Ponturi tenis 12.01.2021

0

Pe lângă fazele finale ale competițiilor ATP de la Antalya și Delray Beach, respectiv turneul WTA de la Abu Dhabi, astăzi vom avea parte de partide și din cadrul calificărilor pentru Australian Open și anume meciuri din turul secund.

Ponturi tenis 12 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
A 4-a confruntare directă dintre Kimmer Coppejans și Mohamed Safwat va avea loc în turul secund al calificărilor pentru Australian Open. Am ales să mizez pe un meci echilibrat, cu minim 22 game-uri disputate.

Se vor afla față în față 2 tenismeni cu destul de multă experiență în circuitul ATP și care de fiecare dată când s-au întâlnit, fie că vorbim de zgură sau hard outdoor (2 întâlniri), mereu a fost nevoie de set decisiv pentru a se stabili câștigătorul. De asemenea, așa cum era de așteptat, pragul de 21.5 game-uri a fost depășit în toate cele 3 întâlniri, așa că nu văd de ce nu s-ar repeta acest lucru.

Cu toate că belgianul este considerat ușor favorit de către casele de pariuri, Safwat are mai multe meciuri jucate pe hard de-a lungul carierei. În primul tur ambii s-au impus în minimul de seturi, așa că toate argumentele sunt de partea pronosticului ales de mine.

Kimmer Coppejans - Mohamed Safwat (ora 08:00)
Pronostic: Peste 21.5 game-uri Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Iată că am ajuns în faza semifinalelor la turneul WTA Abu Dhabi, unde Maria Sakkari și Aryna Sabalenka se vor duela pentru un loc în ultimul act. Am ales să mizez pe un prim set câștigat de Sabalenka, luând în calcul aspectele menționate mai jos.

Ocupantele locurilor 22 și 10 în clasamentul WTA s-au mai înfruntat de 4 ori până acum, Sabalenka conducând la acest capitol cu 3-1. Astfel, consider că Sakkari are un complex psihic în fața acesteia și nu știu dacă va reuși să treacă peste el. Mai mult decât atât, chiar și când a pierdut meciul, Aryna a reușit să câștige prima parte a meciului disputat în 2019, la Cincinnati.

Jucătoarea din Belarus este probabil cea mai în formă tenismenă din circuitul WTA, având în acest moment 14 victorii consecutive (luând în calcul și finalul anului 2020), astfel că moralul se află la cote maxime și cu siguranță își dorește să ajungă în ultimul act.

Maria Sakkari - Aryna Sabalenka (ora 10:00)
Pronostic: Primul set - Sabalenka Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Finala competiției de dublu de la Antalya ne aduce un duel extrem de echilibrat conform cotelor oferite de bookmakeri, între Mektic / Pavic și Dodig / Polasek. Chiar dacă sunt considerați ușor outsideri, am decis să mizez pe victoria primei perechi.

Mektic / Pavic se află la primul sezon în această formulă și n-au dezamăgit. Chiar dacă au început mai greu, având nevoie de set decisiv pentru a se impune în primul tur, au jucat din ce în ce mai bine și au pierdut doar 3 game-uri în ultimele 2 partide, un adevărat record.

Adversarii lor, Mektic / Polasek sunt la al 3-lea sezon în această formulă, însă n-au \"rupt gura târgului\", ba chiar anul trecut au avut rezultate modeste. Oponenții lor sunt mai tineri și în ciuda lipsei de omogenitate, au arătat un tenis mai bun și cred că vor câștiga finala.

Mektic / Pavic - Dodig / Polasek (ora 13:00)
Pronostic: Victorie Mektic / Pavic Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here