Ponturi tenis Australian Open 13.02.2021

0

Sorana Cîrstea n-a mai reușit încă o surpriză, în timp ce Halep și-a respectat statutul de favorită. Ultimele partide din turul 3 de la Australian Open ne oferă câteva partide foarte interesante.

Pronosticuri tenis 13 februarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 54.3%
Castigate: 19/35
Principala favorită de la Australian Open, Ashleigh Barty, este favorită și în turul 3, unde o va avea drept adversară pe Ekaterina Alexandrova. Cred că australianca va începe în forță meciul și nu va ceda mai mult de 4 game-uri în primul set.

Va fi prima confruntare directă dintre cele două, Alexandrova nu știe cum joacă Barty sau nu s-a lovit până acum de stilul super ofensiv al acesteia, așadar cred că va fi depășită încă din debutul meciului.

Faptul că în tribune sunt și spectatori o va ajuta și mai mult pe Ashleigh, care va avea susținerea publicului și am văzut cu toții cât de mult contează acest aspect: vezi meciurile lui Kyrgios. O vor împinge de la spate pe aceasta și cu siguranță vor fi un plus.

Ashleigh Barty - Ekaterina Alexandrova (ora 10:00)
Pronostic: Primul set - sub 4.5 game-uri AlexandrovaCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Se anunță un duel strâns între rusul Karen Khachanov și italianul Matteo Berrettini, unde cred că vom avea parte de egalitate după primele 6 game-uri, scor 3-3.

Atât Karen, cât și Matteo, au drept principal atuu serviciul și nu-l văd pe niciunul să ofere șanse de break adversarului încă din debutul partidei.

Totodată, dacă ne uităm la meciurile directe, 3 din 4 au avut cel puțin 10 game-uri în primul set, iar 2 dintre acestea ne-au oferit tie-break în prima parte a întâlnirii.

Miza este una importantă, atât din punct de vedere al banilor: minim 246,000 dolari, cât și al faptului că niciunul dintre cei doi nu a mai ajuns în optimile de finală de la AO, așa că îi văd la fel de motivați.

Karen Khachanov - Matteo Berrettini (ora 08:30)
Pronostic: Scorul după primele 6 game-uri (Set 1): 3-3Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Profit de prezența norocoasă a perechii Bolsova / Paolini în turul secund la Australian Open și astfel cred că acestea vor fi dominate categoric încă din primul set.

Vorbim de două jucătoare care participă foarte rar spre deloc în turneele de dublu, Aliona fiind pe locul 297, iar Jasmine pe poziția 947 în clasamentul WTA.

La polul opus se află Flipkens și Klepac, care sunt în primele 30 jucătoare, fiind constant prezente în turneele de dublu.

Cu toate că nu formează o pereche omogenă, favoritele acestui meci își vor respecta acest statut fiindcă servesc mai bine, cunosc jocul de dublu mai bine și totodată vor să profite de adversarele accesibile.

Bolsova / Paolini - Flipkens / Klepac (ora 02:00)
Pronostic: Primul set - Flipkens / Klepac & Sub 9.5 game-uriCota: 1.91

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
5 din 771%+290.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here