Ponturi tenis 13.04.2021

Scris de ABrt13/04/2021

Partidele din primul tur al competițiilor de la Monte Carlo și Charleston continuă și astăzi, unde vom avea peste 20 de partide, așadar oferta este una bogată și avem de unde să alegem pentru a paria.

Pronosticuri tenis 13 aprilie 2021

Auger Aliassime / Hurkacz – Arneodo / Nys (ora 16:00) ponturi pariuri

În ciuda faptului că nu sunt considerați favoriți de către bookmakeri, am mizat pe victoria cuplului Arneodo / Nys, în fața perechii Auger Aliassime / Hurkacz.

Favoriții sunt 2 jucători de simplu foarte buni și nici la dublu nu au dezămăgit, însă la Monte Carlo îi văd să se axeze mai mult pe competiția de simplu și cred că vor încerca să evite o eventuală accidentare la dublu.

Adversarii lor au peste 80 de meciuri jucate împreună, iar la acest turneu, din cele 3 participări anterioare, de 2 ori au ajuns cel puțin până în optimile de finală.

Vin după finala pierdută la Marbella, au jucat deja pe zgură în acest an și cred că pot profita de lipsa de meciuri a adversarilor lor.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Auger Aliassime / Hurkacz – Arneodo / Nys (ora 16:00)
Pronostic: 
Victorie Arneodo / Nys
Cota: 
2.20 @

Stefano Travaglia – Pablo Carreno-Busta (ora 16:00) ponturi pariuri

Unul dintre cei mai în formă tenismeni prezenți la Monte Carlo, Pablo Carreno-Busta, este favorit în fața lui Travaglia și cred că se va impune la o diferență de cel puțin 3 game-uri.

Spaniolul vine după turneul ATP câștigat la Marbella, iar la Monte Carlo a pierdut o singură dată în primul tur, în cele 4 participări de până acum.

De partea cealaltă, italianul vine după calificări, unde a trecut de 2 adversari modești, precum Nagal și Majchrzak, iar acum va avea mari probleme în fața unui tenismen cu experiență.

Până la aceste calificări, Stefano a jucat dezastruos în luna martie, nereușind să câștige vreun meci și nu-l văd pregătit pentru acest duel.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Stefano Travaglia – Pablo Carreno-Busta (ora 16:00)
Pronostic: 
-2.5 game-uri Carreno-Busta
Cota: 
1.60 @

Kristie Ahn – Francesca Di Lorenzo (ora 20:00) ponturi pariuri

Am ales să mizez pe o dispută care nu va avea nevoie de set decisiv între jucătoarele Ahn și Di Lorenzo, având în vedere că în 3 din cele 4 confruntări directe, acest scenariu s-a întâmplat fără prea mari emoții.

Di Lorenzo pare să aibă un complex în fața adversarei de astăzi, nereușind să câștige vreun meci în fața acesteia și totodată vine după 7 înfrângeri consecutive, dintre care 6 în minimul de seturi.

Nici Ahn nu se prezintă mai bine, ea având 2 meciuri câștigate din ultimele 10 disputate, toate acestea având loc în 2 seturi, așadar cred că sunt șanse mari să vedem un nou meci fără set decisiv.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Kristie Ahn – Francesca Di Lorenzo (ora 20:00)
Pronostic: 
Sub 2.5 seturi
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: