Ponturi tenis 14 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 14 iunie 2019 – Am o saptamana excelenta la tenis si din cele noua pariuri propuse am castigat opt.

Ieri nu mi-a placut oferta si am luat o pauza, dar revin pentru vineri cu unele cote interesante. Citeste mai jos analizele mele, care sper sa imi mareasca profitul pe iunie.

Pont Denis Kudla – Matteo Berrettini (14.06, 12:00)

Chiar daca ierarhia ATP il recomanda pe Matteo, eu astept aici un duel extrem de echilibrat, asa cum de altfel au fost si ultimele dispute directe dintre cei doi. Nu cred ca se va face break in primele patru game-uri.
Avem fata in fata doi jucatori de forta si ma bazez pe asta. Ambii au procentaje bune la serviciu si ma gandesc la game-uri lungi, poate chiar tie-break in primul set. Italianul nu si-a pierdut serviciul pana acum in acest turneu si asta spune multe despre forta sa. Kudla a impresionat si el cu Monfils ieri, traverseaza o forma buna si moralul este excelent, asa ca sunt sigur ca va incepe tare.
De precizat ca niciunul dintre cei doi nu m-a impresioneaza din spatele terenului sau la retur. Asta ajuta un pronostic precum al meu.

Pont: Scorul dupa 4 game-uri : 2-2, cota 1.80 (Propus de Bmg)

Ponturi tenis 14 iunie 2019 : Alex De Minaur – Jordan Thompson (14.06, 14:30)

Foarte interesanta mi se pare aceasta disputa si in acelasi timp echilibrata. Aleg un pariu identic cu cel de mai sus si consider ca diferenta se va face tarziu in primul set.
Se confrunta doi australieni care se cunosc extrem de bine si care cu greu se pot surprinde. Ambii se descurca excelent pe aceasta suprafata rapida si asta s-a vazut si in meciurile precedente. Stau destul de bine ca si plasament la capitolul serviciu si sunt extrem de indemanatici la fileu. Sunt rapizi, ataca excelent prima minge returnata dupa serviciu si au lovituri castigatoare din spatele terenului. Ma gandesc la un debut de meci cu game-uri linistite.

Pont: Scorul dupa 4 game-uri : 2-2, cota 1.75 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 53.8%
Castigate: 21/39

Kudla vs Berrettinj
Pronostic: 2-2Cota: 1.87
De Minaur vs Thompson
Pronostic: 2-2Cota: 1.75Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here