Ponturi tenis 15.01.2020 propuse de Bmg

0

Miercuri avem tenis din belsug, iar eu consider ca este timpul sa imi indrept atentia spre ceva cote mai mari. Iti propun cateva pronosticuri interesante, iar mai jos ti le si argumentez.

Pronosticuri tenis 15 ianuarie 2020

 

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 66.7%
Castigate: 8/12
Chiar daca la case de pariuri cotele sunt apropiate, sa stii ca eu am un favorit clar. Merg pe John Isner, care consider ca va castiga chiar in minim de seturi. Raman putin prudent si joc un handicap minim pe game-uri.

Sa nu uitam ca Jonn este jucator de top 20 si da peste un adversar care incearca sa intre in top 100. Diferenta de experienta si de calitate este destul de mare si sunt sigur ca se va vedea.

Isner este mult mai bun la serviciul doi si aici se va face fara discutie diferenta.

Tennys Sandgren - John Isner
Pronostic: John Isner -1.5 gameuriCota: 2.05

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt meci destul de facil pentru favorit mi se pare acesta. Sa stii ca nu concep o surpriza si in plus, consider ca francezul se va impune in minim de seturi.

Paire a jucat bine in acest debut de an si se vede ca este un jucator de top 25. De partea cealalta, adversarul sau nu ma impresioneaza cu nimic. Monteira este numarul 86 in ierarhia ATP si hardul nu este suprafata care sa il avantajeze.

Benoit este mult mai bun la serviciu si la fileu. Sunt capitole care vor face diferenta in favoarea francezului.

Thiago Monteiro - Benoit Paire
Pronostic: Benoit Paire -1.5 seturiCota: 2.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Iti spun din start ca eu astept aici un succes in minim de seturi din partea lui Hubert Hurkacz. Diferenta de calitate este mult prea mare si se vede si in ierarhia ATP, acolo unde favoritul meu este cu peste 40 de pozitii mai bine clasat.

Hubert este printre jucatorii cu cea mai mare ascensiune in ultimul an si iata ca si in 2020 confirma evolutiile bune. Doar ce a castigat trofeul la Brisbane, acolo unde a batut jucatori de top. Este in forma si nu cred ca va sta prea mult pe teren in fata unui adversar destul de modest. Serviciul lui Hurkacz face ravagii pe hard.

Mikael Ymer - Hubert Hurkacz
Pronostic: Hubert Hurkacz -1.5 seturiCota: 2.43

Click aici pentru a paria acest pronostic
Marius Copil are un meci destul de facil in prima runda a calificarilor de la Melbourne. Imi vine greu de crezut sa nu il vedem in acest an pe tabloul principal. Da acum peste un adversar clasat abia pe locul 230 in ierarhia WTA.

Tung-Li este un tanar fara experienta la acest nivel, care rareori ajunge mai sus de turnee challenger. Nu are calitatea sa ii faca fata lui Copil, mai ales pe hard. Serviciul lui Marius va face diferenta inca din start si sunt sigur ca vom vedea un 2-0 lejer.

Tung-Lin Wu - Marius Copil
Pronostic: Marius Copil -1.5 seturiCota: 2.17

Click aici pentru a paria acest pronostic
Joc si la fete miercuri noaptea. Nu sunt de acord cu cotele oferite la case de pariuri pentru disputa dintre Patricia Maria Tig si Leylah Annie Fernandez. Chiar nu cred ca romanca va pierde partida si merg pe ea cu mare incredere. 

Patricia a aratat excelent de la revenirea in circuit si a facut un salt imens in clasament. Are acum in fata o adversara clasata cu aproape 100 de pozitii mai jos in ierarhia WTA. Tig a jucat bine si la primul turneu din 2020, ajungand in finala la Bendigo. Chiar daca a acuzat o accidentare atunci, este clar ca va strange din dinti pentru Australian Open.

Patricia Tig - Leylah Fernandez
Pronostic: Victorie Patricia TigCota: 2.00

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
13 din 1968%+184.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here