Ponturi tenis 15.04.2021

Scris de ABrt15/04/2021

O nouă zi foarte bună am avut ieri, cu 2 ponturi câștigătoare, iar al 3-lea a fost amânat pentru astăzi. Monte Carlo și Charleston continuă cu partide din optimi și sferturi, așadar avem parte de multe meciuri din care avem ce să alegem.

Pronosticuri tenis 15 aprilie 2021

Emma Navarro – Linda Fruhvirtova (ora 01:00) ponturi pariuri

Pentru prima oară se vor afla față în față tinerele jucătoare Emma Navarro și Linda Fruhvirtova, într-un meci care nu cred că va avea nevoie de mai mult de 25 game-uri pentru a decide câștigătoarea.

Linda trece printr-o perioadă excelentă și chiar dacă are doar 15 ani, este favorită pentru acest meci, având în 2021 15 victorii din 17 meciuri jucate.

De partea cealaltă, Navarro a eliminat-o pe Martincova, însă cred că va avea un meci dificil acum.

La cum au jucat cele 2 în ultima perioadă, cred că cea care va câștiga primul set, va reuși să se impună și în cel de-al doilea.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Emma Navarro – Linda Fruhvirtova (ora 01:00)
Pronostic: 
Sub 25.5 game-uri
Cota: 
1.50 @

Alexandra Dulgheru – Marina Melnikova (ora 13:00) ponturi pariuri

Conaționala noastră, Alexandra Dulgheru, încearcă să revină la forma de altădată și astfel va juca în turul 2 la turneul ITF Oeiras, însă nu cred că va câștiga partida cu Marina Melnikova.

Dulgheru nu mai ocupă niciun loc în clasamentul WTA, ea primind un wild-card la această competiție și din cauza lipsei meciurilor, nu văd cum ar putea să mențină ritmul.

Într-adevăr, adversara sa nu trece printr-o perioadă foarte bună, dar totuși a participat în competiții în mod constant, atât în 2020, cât și în acest an, comparativ cu Dulgheru, care are anul trecut n-a jucat deloc.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Alexandra Dulgheru – Marina Melnikova (ora 13:00)
Pronostic: 
Victorie Melnikova
Cota: 
2.00 @

Grigor Dimitrov – Rafael Nadal (ora 15:00) ponturi pariuri

Nu mai puțin de 14 confruntări directe au avut loc până acum între Grigor Dimitrov și Rafael Nadal, scorul fiind unul categoric în favoarea ibericului, 13-1.

Cu toate acestea, cred că bulgarul este capabil să câștige cel puțin 3 game-uri în primul set, având în vedere că a făcut acest lucru în ultimele 6 confruntări directe, fie că s-au întâlnit pe zgură, fie pe hard.

Grigor n-a cedat set până acum în cele 2 meciuri jucate la Monte Carlo, a ofert un joc solid și chiar dacă-l va avea în față pe „regele zgurii”, îl văd să facă un prim set bun și să profite de faptul că adversarul său nu este 100% intrat în ritm pe această suprafață.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Grigor Dimitrov – Rafael Nadal (ora 15:00)
Pronostic: 
Peste 2.5 game-uri în primul set Dimitrov
Cota: 
1.75 @

Andrey Rublev – Roberto Bautista-Agut (ora 16:00) ponturi pariuri

Sunt de părere că disputa dintre Andrey Rublev și Roberto Bautista-Agut nu ne va oferi un set decisiv, luând în calcul că din cele 6 confruntări directe, doar una singură s-a încheiat în 3 seturi.

Mai mult decât atât, în cele 3 meciuri jucate până acum la Monte Carlo de cei 2 (unul de rus și două de spaniol), toate s-au încheiat în minimul de seturi.

Nu este o întâmplare sau o coincidență acest scenariu, ci cam așa se desfășoară partidele celor 2: în ultimele 10 partide disputate de rus, 9 s-au încheiat în 2 seturi, în timp ce la spaniol, 6 din ele n-au avut nevoie de set decisiv.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Andrey Rublev – Roberto Bautista-Agut (ora 16:00)
Pronostic: 
Sub 2.5 seturi
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: