Ponturi tenis 16.07.2019 propuse de Bmg

0

Cinci ponturi tenis am ales pentru marti, dintr-o oferta destul de bogata. Sa stii ca sunt cote mari, inclusiv doua de peste 2.0, asa ca ai de ce sa arunci o privire peste acest articol.

Vezi mai jos analizele si pariurile in care eu am incredere.

Ponturi pariuri Sorana Cirstea – Jaqueline Adina Cristian (ora 14:00)

Eu astept aici un joc bun pentru Sorana si o victorie destul de lejera. Diferenta de clasa este mare intre cele doua si cu atat mai mult de experienta. Zgura este in continuare suprafata preferata pentru Cirstea, una care ii pune in valoare jocul bun din spatele terenului.

Jaqueline este clasata in afara Top 200 WTA si asta spune multe despre valoarea ei. Chiar nu vad cum se poate bate de la egal la egal cu o adversara care tinteste fazele finale in turneu.

Sorana serveste mai bine, se misca mai bine pe fundul terenului si are un bagaj mai mare de lovituri castigatoare.

Pont: Sorana Carstea -3.5 game-uri @ 1.75; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Elena Gabriela Ruse – Barbora Krejcikova (ora 14:00)

Aici eu nu sunt de acord cu cotele oferite la case de pariuri si consider ca romanca va face un meci bun. Handicapul la game-uri pe ea mi se pare mult prea sus si cred ca trebuie profitat.

Elena traverseaza o perioada excelenta si a crescut mult in acest an 2019. A jucat bine la Wimbledon, inainte facuse sfert de finala la Nothingham si multe o recomanda. Serveste bine si la retur pune presiune.

Barbora a disputat in ultimul timp doar turnee de mana a doua si jocul sau nu ma incanta deloc. Da peste o adversara tenace si nu o vad deloc bine.

Pont: Elena Gabriela Ruse +4.5 game-uri @ 1.62; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Julia Goerges – Simona Waltert  (ora 14:00)

Favorita este clara aici si nu e loc de surprize in opinia. Nemtoaica are toate atuurile sa faca diferenta inca din start si tocmai de aceea am ales aceasta cota mare.

Julia este principala favorita la castigarea trofeului si da peste o adversara modesta, clasata in afara top 500 WTA si fara experienta la acest nivel. Astept un meci facil si fara emotii pentru favorita.

Waltert joaca in general doar turnee ITF si nu se poate bate cu numarul 17 WTA. Georges este in forma, merge excelent la serviciu, iar din spatele terenului va domina cu reverul fara discutie. In primele game-uri va aparea si tracul unui astfel de turneu pentru Simona, asa ca merita incercata cota de mai jos.

Pont: Scorul dupa 2 game-uri : 2-0 @ 2.30; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Henri Laaksonen – Nicolas Jarry (ora 14:00)

Eu merg pe favorit aici si cred ca succesul poate veni lejer. Jarry este un jucator din noul val, tenisul sau a crescut mult in ultimul timp si totul il recomanda in fata unui adversar ce nu impresioneaza deloc si care mai scoate capul pe la cate un Challanger.

Nicolas serveste mult mai bine, este clar mai puternic din spatele terenului si avanseaza bine la fileu. Sa nu uitam ca este si cu peste 40 de pozitii mai bine clasat in ierarhia ATP. Jarry a jucat bine pe zgura in 2019, cu finala la Geneva si sferturi la Barcelona.

Pont: Victorie Nicolas Jarry @ 1.63; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Stefano Travaglia – Thomas Fabbiano (ora 17:00)

Joc intre doi italieni avem aici, insa unul la care eu nu sunt de acord cu bookmakerii. Astept un succes pentru Fabbiano, jucator care a aratat in aceasta luna ca traverseaza o forma buna. A jucat excelent la Wimbledon si Eastbourne, asa ca increderea este la nivel maxim.

Travaglia nu are experienta adversarului sau, este si putin mai slab clasat in ierarhia WTA, plus ca in acest an 2019 a miscat ceva doar prin turnee de tip Challenger. Nimic nu il recomanda, iar la ultimele doua turnee jucate a iesit din primul meci.

Pont: Victorie Thomas Fabbiano @ 2.35; pariaza pontul aici >

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44

Sorana Cirstea - Jaqueline Adina Cristian
Pronostic: Sorana Cirstea -3.5 gameuriCota: 1.75
Elena Gabriela Ruse - Barbora Krejcikova
Pronostic: Elena Gabriela Ruse +4.5 gameuriCota: 1.62
Julia Goerges - Simona Waltert
Pronostic: 2:0 scorul dupa 2 gameuriCota: 2.30
Henri Laaksonen - Nicolas Jarry
Pronostic: 2Cota: 1.63
Stefano Travaglia - Thomas Fabbiano
Pronostic: 2Cota: 2.35Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
18 din 3256%+200.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here