Ponturi tenis 17 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 17 iunie 2019 – De luni incep cateva turnee extrem de interesante pe iarba si cred ca putem face profit destul de usor. Am gasit ceva cote bune, pe care ti le prezint mai jos. Vezi in continuare analizele si pariurile pe care ti le propun.

Pont Pierre Hughes Herbert – Gael Monfils (17.06, 14:20)

Avem aici doi jucatori buni, din primii 50 in ierarhia ATP si astept un duel extrem de echilibrat, cel putin in startul lui. Nu cred ca se va face break dupa primele 4 game-uri.
Ambii stau foarte bine la serviciu si ma bazez pe asta. Deasemenea, cei doi sunt extrem de buni la fileu, greu de depasit cand fac pasul in fata, asa ca sansele sunt mari pentru un pariu verde.
Gael este favoritul si la ce forta are la serviciu in pare greu de crezut sa piarda pe mingea sa in startul partidei, mai ales ca adversarul este unul destul de greoi in deplasare.
Herbert este un excelent jucator de dublu, care stie la perfectie stilul servici-voleu. Asta il face greu de depasit pe iarba.

Pont: Scorul dupa 4 game-uri : 2-2, cota 1.65 (Propus de Bmg)

Pont Joao Sousa (POR) – Hubert Hurkacz (17.06, 16:00)

Si aici ma astept la un debut linistit de meci. Cred ca diferenta se va face destul de greu si pentru inceput se vor castiga game-urile de serviciu.
Hurkacz este jucatorul mai bine clasat, care este mai mult avantajat de iarba. Are o forta incredibila la serviciu si ma bazez pe asta. Va fi greu sa piarda pe propria minge, mai ales ca alonja ii permite sa urce si foarte bine la fileu.
Sousa este unul dintre putinii jucatori latini care stie jocul pe iarba. S-a vazut si in calificari. Gaseste unghiuri imposibile la serviciu, din spatele terenului il va domina pe polonez, asa ca are sansa sa, in fata unui adversar care nu exceleaza la retur sau la deplasarea pe linia de fund.

Pont: Scorul dupa 4 game-uri : 2-2, cota 1.70 (Propus de Bmg)

Ponturi tenis 17 iunie 2019 : Anett Kontaveit – Johanna Konta (16:20)

Favorita mea este clara aici si merg cu mare incredere pe un succes al britanicei. Konta este o specialista pe aceasta suprafata si chiar nu vad cum se poate impiedica. Vine dupa semifinala la Roland Garros, a jucat excelent in ultima luna, asa ca moralul ei este foarte bun.
Johanna este excelenta la serviciu, mi se pare si mult mai indemanatica la fileu.
Anet nu este deloc in forma si ma bazez pe asta. A pierdut patru din ultimele cinci meciuri jucate si nimic nu o recomanda.
Konta a castigat si ambele dispute directe. In plus, sa nu uitam ca joaca in fata propriilor fani.

Pont: Victorie Johanna Konta, cota 1.53 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 52.2%
Castigate: 24/46

Hughes Herbert - Gael Monfils
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 1.65
Joao Sousa (POR) - Hubert Hurkacz
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 1.70
Anett Kontaveit - Johanna Konta
Pronostic: 2 finalCota: 1.53Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here