Ponturi tenis 18 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 18 iunie 2019 – patru pariuri din tenis am pregatit pentru marti. Vezi mai jos analizele.

Am ales doua favorite din competitia fetelor, dar si doua cote mari la baieti, incslusiv una de 2.15 pe care o gasesti in finalul articolului.

Pont Naomi Osaka – Maria Sakkari (18.06, 14:45)

Eu o sa merg aici cu mare incredere pe lidera ierarhiei WTA, care cred ca poate castiga destul de lejer. Nipona are calitate, moralul este cu siguranta bun, plus ca mi se pare o jucatoare mult mai completa decat adversara sa.
Maria nu este deloc o jucatoare de iarba. La serviciu nu mi se pare ca impresioneaza prin plasament, jocul la fileu nu o caracterizeaza, iar returul nu are forta. Deplasarea pe fundul terenului este principala calitate a sa, insa pe aceasta suprafata nu o va ajuta la fel de mult.
Osaka este construita practic pentru jocul pe iarba. Serviciul este distrugator, la fileu are executii bune, iar returul aduce de multe ori puncte directe. Nu vad niciun aspect cu care sa ii fie inferioara adversarei din Grecia.

Pont: Victorie Naomi Osaka, cota 1.50 (Propus de Bmg)

Pont Stan Wawrinka – Daniel Evans (18.06, 15:00)

Cota pe un succes al elvetianului ma atrage foarte mult aici si cred ca merita incercata. Stan si-a revenit la forma care la consacrat si s-a vazut asta la Roland Garros. Nu mai are probleme fizice si arata excelent.
Evans este un jucator talentat, dar cam atat. Nu il vad capabil sa bata acest gen de adversar tare. Chiar daca a jucat bine pe iarba in 2019, trebuie spus ca adversarii pe care i-au batut nu au fost deloc de nivelul lui Stan.
Wawrinka este fara discutie jucatorul mai complet. Este superior la serviciu si din spatele terenului, iar reverul cu o mana va face cu siguranta diferenta. Am vazut la Roland Garros ca si-a imbunatatit mult si jocul la fileu, asa ca totul il recomanda aici.

Pont: Victorie Stan Wawrinka, cota 1.73 (Propus de Bmg)

Ponturi tenis 18 iunie 2019 : Donna Vekic – Ashleigh Barty (17:15)

Aici eu chiar nu vad ce poate face jucatoarea croata. Da peste o adversara ce traverseaza ce mai buna forma a carierei, care tocmai a castigat trofeul la Roland Garros. Totul o recomanda pe Barty, care este si a doua clasata in ierarhia WTA, cu 20 de pozitii peste oponenta de marti.
Vekic a jucat mult saptamana trecuta la Nottingham si din punct de vedere fizic va fi sub adversara ce a stat in ultimele 10 zile. Oricum, ea era dominata la capitolul forta, serviciu si retur, adica la tot ce conteaza.
Ashleigh se descurca minunat pe iarba, suprafata pe care cu greu poate fi batuta. Sa nu uitam ca este vazuta ca “Federer” din tenisul feminim, datorita maiestriei si agilitatii.

Pont: Ashleigh Barty -1.5 game, cota 1.50 (Propus de Bmg)

Pont Roger Federer – John Millman (18.06, 18:30)

Am lasat pentru partea finala o cota mare, de incercat, dar in care eu pun foarte mare incredere. Il vad pe John sa comita destul de multe duble, in fata unui adversar care nu ii va da ritm.
Millman serveste destul de puternic si plat, iar de multe ori da tare si cu a doua minge. Jocul pe iarba il va obliga sa riste la serviciu, mai ales ca Roger are un retur minunat, iar pe a doua minge pune extrem de mare presiune.
Pe o astfel de suprafata rapida se comit erori la serviciu, din dorinta de a nu favoriza un retur in forta. In aceste conditii, handicapul asiatic propus mi se pare mult prea jos, mai ales ca la fix doua duble ni se returneaza intreaga miza.

Pont: John Millman peste 2 duble greseli (HA), cota 2.15 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 51.8%
Castigate: 29/56

Vekic - Barty
Pronostic: Barty -1.5 gameCota: 1.50
Stan Wawrinka - Daniel Evans
Pronostic: WawrinkaCota: 1.73
Osaka vs Sakari
Pronostic: Victorie OsakaCota: 1.50
Federer vs Millman
Pronostic: Millman peste 2 dubleCota: 2.15Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here