Ponturi tenis 19.07.2019 propuse de Bmg

0

Ieri am luat o zi de pauza la tenis, dar pentru vineri am ales cateva pariuri in care am incredere. Vezi mai jos ce am jucat. Cotele sunt destul de bune si merita incercate.

Ponturi pariuri Jeremy Chardy – Nicolas Jarry (ora 12:30)

Eu nu sunt aici de acord cu cotele oferite la case de pariuri si o sa merg pe o surpriza. Cred ca Jarry se poate impune, el fiind jucatorul mai bine clasat in ierarhia ATP si cel care a avut un an 2019 mai bun. Este jucatorul in ascensiune, pe cand adversarul se afla la apusul carierei. Nicolas arata bine si inca nu a pierdut sel aici.

Ma gandec si la un meci destul de lung, pentru ca avem doi jucatori buni la serviciu. Jarry ne ofera in general seturi cu prelungiri.

Pont: Victorie N.Jarry & peste 22.5 game-uri @ 3.55; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Irina-Camelia Begu – Laura Siegemund (ora 16:15)

Astept aici un duel extrem de echilibrat, care consider ca se poate duce lejer in set decisiv. Aceste jucatoare au aratat foarte bine in turneu si diferenta se va face cu greu. Ma gandesc poate chiar la seturi cu prelungiri.

Astept minim 20 game-uri aici, asa cum s-a intamplat si la fiecare din cele doua dispute directe precedente. Asa s-a intamplat si in ambele partide jucate pana acum la Bucuresti de nemtoaica. Vom vedea doua fete care stau foarte bine pe fundul terenului si echilibrul este evident.

Pont: Peste 19.5 game-uri @ 1.53; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Patricia Maria Tig – Kristyna Pliskova (ora 17:30)

Chiar daca jucatoarea din Cehia este favorita clara aici, sa stii ca eu am incredere ca Maria va tine aproape si astept un numar destul de mare de game-uri.

Pliskova serveste foarte bine si cu greu i se poate face break. Da insa peste o adversara care a aratat si ea bine la serviciu in acest an 2019, care in turul precedent a batut principala favorita la Bucuresti, asa ca partida va fi mai echilibrata decat o arata cotele.

Chiar daca este mult mai slab clasata in ierarhia WTA, Patricia Tig face un an 2019 minunat, fiind mai mereu prezenta in fazele finale la turneele pe care le-a jucat, iar in fata propriilor fani sunt sigur ca poate lua un set aici.

Pont: Peste 19.5 game-uri @ 1.53; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Stefano Travaglia – Attila Balazs (ora 18:30)

Si aici iti ofer o cota mare. Sa stii ca merg pe un succes al italianului, care mi se pare jucatorul mai complet si clar mai potrivit pentru jocul pe zgura. Este foarte mobil si din spatele terenului va domina majoritatea punctelor.

Ungurul este destul de greoi si se bazeaza prea mult pe serviciu. A jucat mult aici pentru ca vine din calificari si din punct de vedere fizic nu il vad prea bine.

Astept si destul de multe game-uri, pentru ca ambii servesc bine si va fi greu sa isi piarda propriile game-uri. Ungurul vine dupa doua meciuri de trei seturi aici.

Pont: Stefano Travaglia & peste 21.5 game-uri @ 3.60; pariaza pontul aici >

Bmg
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 52.1%
Castigate: 25/48

Jeremy Chardy - Nicolas Jarry
Pronostic: 2 & peste 22.5 gameCota: 3.55
Irina-Camelia Begu - Laura Siegemund
Pronostic: Peste 19.5 gameCota: 1.53
Patricia Maria Tig - Kristyna Pliskova
Pronostic: Peste 19.5 gameCota: 1.53
Stefano Travaglia - Attila Balazs
Pronostic: 1 & peste 21.5 gameCota: 3.60Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here