Ponturi tenis 19 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 19 iunie 2019 – ieri programul a fost dat peste cap la tenis, dar eu iarasi am stat bine. Vezi ce pariuri iti propun pentru astazi.

Incep destul de devreme, de la ora 14.00, cu prima partida de pe centralul de la Londra. Am acolo un pariu inedit, dar de mare incredere.

Ponturi tenis 19 iunie 2019: Juan M. Del Potro – Denis Shapovalov (19.06, 14:00)

Chiar daca Del Potro porneste clar favorit aici, sa stii ca eu cred ca va avea viata grea. Este la prima partida pe iarba din acest an si va mai dura pana se va acomoda, pana va simti mingea pe aceasta suprafata. Tocmai de aceea, cred ca va comite destule greseli la serviciu si handicapul de mai jos mi se pare de atacat, mai ales ca este cu returnare totala de miza.
Shapovalov este extrem de agil si returneaza bine. Va pune mare presiune pe a doua mingea a adversarului, mai ales pe iarba. Tocmai de aceea, sunt sigur ca argentinianul va forta pe mingea a doua. Oricum, Del Potro este genul de jucator care comite de obicei duble si nu vad de ce acum ar fi altfel.

Pont: Del Potro peste 2 duble greseli (HA), cota 1.87 (Propus de Bmg)

Pont Venus Williams – Aliaksandra Sasnovich (19.06, 14:45)

Un value-bet mi se par cel propus de mine aici. Cota extrem de mare si handicapul mic pe numarul de asi a lui Venus cred ca ne va aduce profit.
In primul rand, se stie ca Williams a avut mereu un serviciu exttrem de puternic. Pe o astfel de suprafata precum iarba, sunt sigur ca poate face spectacol. Aceasta suprafata a fost mereu favorita sa. Venus are multa forta in brat, plaseaza extrem de bine atat serviciul 1 cat si a doua minge.
Un alt aspect de luat in seama este ca ma astept si la un meci lung, poate de trei seturi, un joc de uzura, pentru ca avem doua jucatoarea apropiate in ierarhia WTA. Va fi timp pentru minim 3 asi din partea americancei.

Pont: Venus Williams peste 2 asi (HA), cota 1.87 (Propus de Bmg)

Pont Grigor Dimitrov – Felix Auger Aliassime (19.06, 18:00)

Cota mi se pare mult prea mare aici pe bulgar si eu il vad capabil sa castige lejer partida. Ma bazez pe experienta net superioara a lui Gligor in fata tanarului sau adversar.
Favoritul meu a aratat bine la Roland Garros si jocul sau a crescut mult fata de debutul anului. Cel putin mie asa mi se pare. Francezul a jucat mult saptamana trecuta si cred ca din punct de vedere fizic va fi sub adversar.
Pe langa serviciu, chiar nu vad cu ce il poate pune Aliassime in dificultate pe Dimitrov. Bulgarul este mult mai bun la retur, mai stapan pe sine si se deplaseaza mult mai bine pe fundul terenului. Reverul sau cu o mana este letal pe iarba.

Pont: Victorie Grigor Dimitrov, cota 1.73 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 51.8%
Castigate: 29/56

Grigor Dimitrov - Felix Auger Aliassime
Pronostic: DimitrovCota: 1.67
Del Potro - SHapovalov
Pronostic: Del Potro peste 2 goluriCota: 1.87
V. Williams - Sasnovic
Pronostic: Venus peste 2 asiCota: 1.87Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here